28-10-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano Experience Center voegt Wilier Bikes toe aan testvloot

Shimano Experience Center voegt Wilier Bikes toe aan testvloot – Vanaf vandaag kunnen fietsliefhebbers afreizen naar Valkenburg om de Wilier Filante SLR en de Wilier 0 SL te testen bij het Experience Center

Meer dan een ‘klein rondje om de parkeerplaats’

Het testen is geen ‘klein rondje om de parkeerplaats’ maar een volledige ervaring compleet met fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat rijders kunnen genieten van een heerlijke dag fietsen in de Limburgse heuvels. Dat is in lijn met het doel van de testvloot bij het Experience Center; consumenten de mogelijkheid te bieden om verschillende merken en soorten fietsen, op hun eigen manier, uitgebreid te kunnen testen.

Shimano Experience Center
Shimano Experience Center

Kies uit ruim 120 testfietsen en minstens zoveel perfecte testkilometers

Met mooie beklimmingen en afdalingen om racefietsen, gravelbikes of (e-)mountainbikes te testen, is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor potentiële fietskopers. Bovendien heeft het Shimano Experience Center, nu Willier zich naast Orbea en Canyon aansluit, een assortiment van meer dan 120 fietsen in meerdere maten beschikbaar om te testen. Voor de test kan worden gekozen uit meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij het Shimano Experience Center.

Kijk voor meer informatie op test.shimano-ec.com, ook om direct een fiets te reserveren.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van