21-04-2022 - Mountainbiken, Nieuws, Leesvoer

Kickoff Event Shimano Experience Centre & Canyon

Shimano Experience Centre en Canyon vieren hun samenwerking met een kickoff event en geven je de mogelijkheid om een dag met ons op pad te gaan! Samen met twee gidsen en een fotograaf van Up/Down zullen we een hele gave rit gaan maken door de prachtige Limburgse heuvels op de Canyon Lux Trail mountainbike, voor een toffe reportage!

Wanneer?

Het kickoff event zal 30 april plaats vinden van 12:00 tot 17:00 in Valkenburg bij het Shimano Experience Center.

Shimano Experience Center
Shimano Experience Center

Adres
De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg 

Wat ga je doen?

Het kickoff event start met een warm ontvangst onder het genot van een kop koffie en gebak. Hierna worden de bikes verdeeld en ga je samen met je groep en ride leader een toffe rit maken door de Limburgse heuvels op de Canyon Lux Trail mountainbike. Dit in combinatie met bier en burgers na afloop, oftewel een dag waar je echt bij wilt zijn!

Inschrijven

Maar liefst 5 lezers van Up/Down mogen mee rijden! Wil jij deel uitmaken van deze toffe dag? Schrijf je dan in via deze link! Let op: door de grote animo wordt er gewerkt met een loting. Vergeet je niet in te schrijven met de juiste maat, check op de Canyon website welke maat je nodig hebt.

Zelf meenemen naar het kickoff event

  • Kleding en helm voor het voorspelde weer
  • Je eigen pedalen die bij je schoenen passen. Shimano heeft voldoende (Shimano) pedalen mocht dit een probleem zijn
  • Je ideale zadelhoogte, daarmee gaat het installeren van de fiets sneller
  • Een houder voor je fietscomputer. Op bijna alle bikes zit een rond stuur, waar dit niet het geval zit verzorgen wij een Garmin/Wahoo houder. Mocht dit niet passend zijn laat dit even weten. Of je kunt altijd laten leiden door je groepsgenoten.
  • Items die je normaal gezien bij iedere rit nodig hebt (reservebandje, multi tool, pompje, bidon, reep/banaan, etc)
  • Bij aankomst ontvang je een drankje met een punt Limburgse vlaai, na de rit staat er een heerlijke burger op je te wachten met frisse pint. Of iets anders natuurlijk. Heb je allergieën of eet je graag vega/vegan of een ander dieet, geef dit dan even aan dan doen we ons best dat voor je te regelen.

Canyon Lux

Wij mochten trouwens eerder al een dag op pad met de Canyon Lux en de Lux Trail, om te voelen voor wie dit beestje bedoeld is. Wij hebben dit beestje uitgelaten op de route van Leersum. Hier lees je onze review van de Canyon Lux.

Canyon Lux Trail
Canyon Lux Trail

Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van