21-07-2020 - Nieuws, Wielrenblad

SHIMANO GRAND TOUR CHALLENGE GAAT LIVE OP STRAVA


Ter ere van de 3 grote rondes daagt SHIMANO je uit om de komende 3 weken 333 km of meer te rijden.

De grote rondes van het professionele wielrennen staan normaliter in de zomermaanden in ieders agenda omkaderd en die dienen als inspiratie om eropuit te trekken en meer te gaan fietsen. Door de verplaatsing van de wedstrijden naar de herfst mis jij je zomerprogramma. Laat je daarom inspireren door SHIMANO en fiets de Grand Tour in de zomerperiode!

Ter ere van de 3 grote tochten daagt SHIMANO je uit om tussen dinsdag 21 juli en maandag 10 augustus 333 km of meer te rijden.

Als je de uitdaging voltooit, maak je kans om dezelfde uitrusting te winnen als waar de wielerprofs mee rijden: SHIMANO’s topklasse DURA-ACE Di2 groepset (schijf- of velgrem) met een R9100-P vermogensmeter!

En als je denkt dat 333 km rijden gemakkelijk is, dan zal SHIMANO, voor degenen die 21 dagen (2 rustdagen toegestaan) achter elkaar rijden – net zoals de prof doen, een aantal extra prijzen ter beschikking stellen.

Bovendien zal SHIMANO’s neutrale serviceteam, om deelnemers te motiveren, op drie populaire Europese fietslocaties aanwezig zijn om ondersteuning, advies en onderhoud te bieden. Alleen het aangeven van bidons zal door bekende omstandigheden achterwege gelaten worden – verder krijg je de prof behandeling.

De auto’s van de SHIMANO Neutrale Service zullen op de volgende locaties aanwezig zijn:

Nederland: donderdag 23 juli 2020 bij de Postbank (parkeerplaats bij paviljoen)

Spanje: zaterdag 25 juli 2020 Madrid regio

Italië: zondag 02 augustus 2020, Siena regio

Exacte tijdstippen worden gecommuniceerd op Shimano Facebook-pagina’s in Nederland, Spanje en Italië.

Ga om mee te doen naar de Strava Challenges pagina en schrijf je in voor de SHIMANO GRAND TOUR-challenge. Winnaars worden vanaf maandag 10 augustus per e-mail gecontacteerd.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van