01-02-2019 - Nieuws, Wielrenblad

SHIMANO LANCEERT LIMITED EDITION S-PHYRE AURORA SCHOENEN EN BRILLEN

Schoenen en brillen gemaakt voor diegenen die zowel schoonheid als snelheid verlangen.

De nieuwe S-PHYRE Aurora-reeks ontleent zijn naam aan één van de meest majestueuze fenomenen van de natuur en heeft een aantal kenmerken gemeen met zijn naamgenoot Aurora Borealis (het noorderlicht): een zeldzaam en magisch kleurenspel dat iedereen die het ziet fascineert!

TDU 2019 Crit - 1750.jpg

Slechts 700 paar van de nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen zullen beschikbaar komen in Europa. Dit is inclusief de zeven paar die schitterden aan de voeten van Team Jumbo-Visma tijdens de Tour Down Under van dit jaar.

025.jpg

De nieuwe Aurora S-PHYRE RC9-schoen heeft precies hetzelfde hoogwaardige DNA als de huidige zwarte, blauwe en groene S-PHYRE RC9-ontwerpen, alleen uitgevoerd met een glinsterend blauw, paars en turquoise synthetisch microvezelleer bovendeel, uit één stuk, dat van kleur lijkt te veranderen wanneer licht op de schoen reflecteert.

020.jpg

Complementair aan de Aurora S-PHYRE RC9-schoenen zijn de Aurora S-PHYRE R-fietsbrillen. Deze brillen kenmerken zich door de brede, uit één stuk bestaande optimaal gepolariseerde polycarbonaat lenzen (PL) en het ultralichte frame. Deze bril heeft hetzelfde glinsterende blauw, paars en turquoise kleurenschema om de limited edition Aurora-look af te maken.

TDU 2019 Crit - 0094.jpg

De Aurora S-PHYRE RC9-schoen weegt 232 gram en is verkrijgbaar in de maten 36-48 (ook in halve maten en brede pasvormen). De Aurora S-PHYRE-bril weegt 25,6 gram. Zowel de schoenen als de bril zullen vanaf eind februari verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Shimano S-PHYRE-dealers.

 van