Shimano onthult nieuwe MTB-Damescollecties

Shimano’s nieuwe Explorer-collectie omvat de Sagami-, Saiko-, Hida- en Sayama-lijnen die specifiek zijn ontworpen voor vrouwen. De balans tussen stijl, veelzijdigheid en duurzaamheid voor een betaalbare prijs helpt beginnende fietsers ten volle te genieten van het buitensporten.

KRIJG DE BESTE START

Voor beginnende mountainbikers staat plezier op de eerste plaats, dit wordt weerspiegeld in het uiterlijk van de Explorer-collectie. De Sagami- en Saiko-shirts zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en designs. De collectie is zowel stijlvol als sportief, en gemaakt om de MTB’ster zich vanaf het begin comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen in lichaam en geest. Het is het perfecte welkom om te fietsen.

GENIET VAN HET BEGIN

De veelzijdigheid van de Explorer-collectie betekent dat geen grote garderobe nodig hebt om het maximale uit je rit te halen. De stoffen, details en technologieën zijn geschikt voor een groot aantal trail- en weersomstandigheden en bieden maximale effectiviteit met minimale poespas. Het Sagami-shirt is bijvoorbeeld een ademende en sneldrogende cross-over die geschikt is voor op de weg- en voor onverharde paden. Dit shirt biedt verbazingwekkend comfort biedt voor iedere rit.

BREID DE COMFORTZONE UIT

Hoewel comfort en plezier kenmerkend is voor de Explorer Collectie, komen de functionaliteit en duurzaamheid van deze kleding echt tot hun recht naarmate MTB’sters zich meer thuis gaan voelen op de trails. Hoogwaardige stoffen, duurzame waterafstotende behandelingen (DWR) en stevige constructies zijn essentiële onderdelen van het DNA van de Shimano Explorer Collectie.

Zie voor meer informatie www.shimano.com


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van