Shimano onthult nieuwe Road damescollectie

Met prestaties en persoonlijkheid komt vertrouwen. Zeg hallo tegen Shimano’s vernieuwde kledinglijnen Sumire en Mizuki. Naast de nieuwe MTB-lijnen heeft Shimano de wielerkleding voor dames opgefrist met opwindende, op Japan geïnspireerde ontwerpen. Prof-bewezen stoffen en onmisbare functies voor een aantrekkelijke prijs. Zeg hallo tegen wielrenkleding die ver boven zijn klasse presteert.

De vrouwenspecifieke lijnen van de Road Performance-collectie van Shimano zijn ontworpen om vertrouwen te wekken al vanaf het moment van aankleden. Met de vernieuwde lijnen heeft Shimano mooie en functionele kleding ontwikkeld voor beginnende fietsers tot de doorgewinterde rijders tegen een zeer schappelijke prijs. De Sumire- en Mizuki-lijnen zijn ontworpen rond het concept dat comfortabel zijn de sleutel is tot een goede start en blijvend plezier.

INSTAPNIVEAU, PREMIUM PRESTATIES

Bij Shimano is het instapniveau allesbehalve basic. De stoffen zijn ademend en sneldrogend en bieden overdag UV-bescherming en reflecteren ‘s nachts voor een optimale zichtbaarheid. De achterzakken bieden voldoende opbergruimte om alle benodigdheden op te bergen zonder door te zakken of omhoog te kruipen.

Naast functionaliteit staat een flatterende pasvorm die vrouwen laat genieten van de vrijheid van fietsen in plaats van zich beperkt te voelen, dit is de sleutel tot de collectie. Mizuki fietsshirts en -broeken zijn anatomisch gesneden naar de vrouwelijke pasvorm, met zorgvuldig overwogen kenmerken zoals brede grippers en armopeningen die ongemak verminderen, het zelfvertrouwen vergroten en een geruststellend welkom bij het fietsen bieden.

SPORTIEVE PRESTATIES VOOR AMBITIEUZE RIJDERS

Meer competitieve en serieuze vrouwelijke rijders die het volgende niveau van prestaties willen voor langere, snelle ritten, zullen door de Sumire-kledinglijn van Shimano worden aangesproken.

Een nauwsluitende pasvorm, betere aerodynamica en een uitgekiende combinatie van technische stoffen geven de collectie een race-gevoel. Er goed uitzien en je goed voelen gaan hand in hand met de Sumire-lijn. Elegant ontwerp, luxueuze stof en een flatterende pasvorm gaan samen met prestatie en comfort. Met de Women’s Performance 5-zeem, biedt de Sumire-broek ademend rijcomfort en schokabsorptie in een optie met of zonder bretels. De fietsbroek zonder bretels is verkrijgbaar in vier kleuren die bij de shirt passen uit dezelfde collectie, voor een complete look.

Shimano’s nieuwe MTB- en Road-lijnen voor dames zijn vanaf eind februari 2021 in de winkels verkrijgbaar.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van