20-04-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano sleutelclinics

Shimano is in het najaar van 2022 begonnen met het geven van sleutelclinics, speciaal voor vrouwen en het is een regelrechte hit geworden!

Deze baanbrekende serie van gratis workshops is ontworpen om beginnende fietsers in een veilige en ondersteunende omgeving vertrouwd te maken met hun geliefde tweewielers. Shimano begrijpt dat het leren kennen van je fiets en het onderhouden ervan cruciaal is voor een soepele en plezierige fietservaring, en daarom hebben ze essentiële tips over basisonderhoud opgenomen in de clinics.

Maar het blijft niet bij het succes van het najaar. Shimano heeft besloten om het concept verder uit te breiden en nieuwe clinics aan te bieden dit voorjaar. Dit is geweldig nieuws voor alle fietsliefhebbers die graag hun vaardigheden willen verbeteren en meer willen leren over het onderhouden van hun fiets.

Tijdens deze inspirerende clinics krijg je de kans om te luisteren naar de expertise van niemand minder dan mecanicien Nadine Post. Zij zal je begeleiden en je stap voor stap uitleggen hoe je jouw fiets in topconditie kunt houden. Van het afstellen van de remmen tot het smeren van de ketting, Nadine zal je laten zien hoe je zelf aan de slag kunt gaan en zelfverzekerd kunt sleutelen aan je fiets.

Het beste van alles is dat deze clinics toegankelijk zijn voor fietsers van verschillende niveaus. Of je nu een absolute beginner bent die net begint met fietsen of een meer ervaren rijder die zijn of haar technische vaardigheden wil aanscherpen, er is een clinic die perfect bij jou past. Shimano heeft ervoor gezorgd dat de clinics op verschillende locaties worden gehouden, in hun Shimano Service Centers verspreid over Nederland. Zo kun je gemakkelijk deelnemen aan de clinic die het dichtst bij jou in de buurt is.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze geweldige kans om je passie voor fietsen naar een hoger niveau te tillen en sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van vrouwen die de wereld van fietsonderhoud veroveren. Schrijf je snel in voor een van de Shimano sleutelclinics en ontdek de vreugde en voldoening van het onderhouden van je eigen fiets. Het wordt een ervaring die je niet wilt missen!

Klik hier voor je inschrijving en voor meer informatie!

Klik hier om het hele bericht te lezen over de eerste sleutelclinic!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van