10-05-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano – United in gravel presenteert ‘Rebound”

Maak deel uit van de wereldwijde gravelcommunity en doe mee aan het grootste gravelevenement, dat op 3 juni 2023 voor de deur begint!

Dit jaar werkt Shimano samen met Live Slow Ride Fast (LSRF) om gravelrijders over de hele wereld te verenigen voor REBOUND 2023. Het doel is eenvoudig: een miljoen mijl rijden op één dag: United in Gravel, We Ride.

Gravel is een geweldige equalizer en verenigaar – het is waar vrienden worden gemaakt en herinneringen worden gesmeed. Of je nu een mijl of honderd rijdt; heb een pro kit of geen kit; rijd met een 10-speed of 11-speed; of het raken van verharde wegen, brandwegen, bewegen of helemaal geen wegen.

Het maakt niet uit waarom je daar bent, het maakt alleen uit dat je er bent.

Toen de wereld in 2020 tot stilstand kwam, zocht de LSRF-crew naar veilige manieren om van de wereld om ons heen te genieten en organiseerden ze hun eigen ‘Dirty Kanzelled’. Zelfs toen het belangrijkste Unbound-evenement werd geannuleerd, leefde de geest van het evenement voort en vierde het verenigende potentieel van fietsen – beginnend voor de deur. Met REBOUND willen Shimano en LSRF een stap verder gaan.

REBOUND is voor alle fietsers en vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023. De regels zijn eenvoudig: starten vanaf elk gewenst punt en een afstand afleggen van meer dan 25 mijl (40 km), 50 mijl (80 km), 100 mijl (160 km) of 200 mijl (320 km). Zo spelen we:

Datum: zaterdag 3 juni 2023
Starttijd: 06.00 uur SHARP (lokale tijd)
Geen kosten, geen tijdslimieten, gewoon leuk!
– Dit is een doe-het-zelf grindrit van 25, 50, 100 of 200 mijl
– Onderweg maximaal twee stops
– Verplicht feest na de race

Dit evenement is een gezamenlijk initiatief van LSRF en Shimano.

Registreer voor dit gratis evenement hier vandaag nog en doe mee aan de REBOUND STRAVA Challenge om kans te maken op een aantal uitstekende prijzen, waaronder:

– 10 x Shimano RX6 gravelschoenen
– 5 x Custom Rebound Ride-posters
– 3 x weekendtickets voor LtD’s Gravel Raid-evenement
– Twee VIP-tickets voor de Tour de France door Skoda
– Een Live Slow Ride Fast-ervaring

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van