16-01-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano winterkleding

‘Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding.’ Een bekend wielergezegde dat vaak gebruikt wordt door geharde renners die het hele jaar door buiten fietsen. Hoewel er natuurlijk ook té extreem weer is om veilig te fietsen, is het wel degelijk mogelijk om je goed te kleden tegen regen en kou.

Shimano winterkleding

Shimano

Wie kent Shimano niet? Ze staan het meest bekend om de groepssets die ze produceren, echter maken ze ondertussen al veel meer. Schoenen en helmen bijvoorbeeld, maar daarnaast hebben ze ondertussen ook een meer dan strakke kledinglijn. Deze kenmerkt zich door simpele en strakke designs, een mooie pasvorm en in het geval van winterkleding ook wat donkerdere kleuren. Dan valt het wat minder op als je vies bent geworden van een lekker modderige graveltocht. En een bijkomend voordeel: donkere kleuren warmen lekker op als het zonnetje schijnt.

Beaufort isolerend shirt | €149,99
Beaufort windvest | €89,99
S-Phyre thermal bibshort | €179,99
Vertex beenwarmers | €44,99
Vertex baselayer | €69,99
Lazer Strada Kineticore helm | €109,99

Meer informatie over de winterkleding van Shimano? Klik dan hier!

Lees meer over de winterkleding in Wielrenblad #5 2022, deze uitgave van Wielrenblad kun je hier bestellen in onze Soul Webshop.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van