Bikeshop Amersfoort

Wat je sportieve ambities ook zijn, wij doen niets liever dan er een maximale bijdrage aan leveren. Met een toegewijd team van enthousiaste vakmensen, die zelf graag fietsen, doet Bikeshop Amersfoort er alles aan zodat jij het fietsen optimaal kunt beleven. Of je nu voor de hoogste prestatie gaat of relaxt wil genieten, Bikeshop Amersfoort staat je bij.

bikeshop amersfoort

Bij Bikeshop Amersfoort zijn ze graag meer dan een plek om spullen te kopen of je fiets te laten onderhouden. Koop je iets bij ons dan moet het 100% aansluiten op jouw gebruiksdoel en bij je persoonlijke wensen. En dat geldt uiteraard ook voor het onderhouden en repareren van je fiets. Daarnaast helpt Bikeshop Amersfoort je graag op weg met werkplaats- en fietsclinics en ben je van harte uitgenodigd aan te sluiten op een van de wekelijkse shoprides (race en MTB)

Lekker fietsen begint bij perfect op de fiets zitten. Dus statische- en dynamische metingen alsmede zadel- en voetzool metingen incl. custom zooltjes zijn voor Bikeshop Amersfoort de gewoonste zaken.

Specialized (incl. S-Works) en Cube zijn onze partners voor de fietsen. Voor onderdelen, accessoires en kleding kiest Bikeshop per soort de merken die er de beste invulling aan geven. Dat wil zeggen de meeste toegevoegde waarde hebben en/of het meeste waar voor je geld bieden. Kijk voor de keuzes die Bikeshop hierin voor jou hebben gemaakt op de website en voel je vooral uitgenodigd de winkel te bezoeken.

Bikeshop Amersfoort 1

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 – 18.00
Woensdag: 9.00 – 18.00
Donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9.00 – 21:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00

Adres

Bikeshop Amersfoort
Leusderweg 92-94
3817KC Amersfoort
Telefoon: 033-4651321
Info@bikeshop.nl

Voor meer is te vinden op de website van Bikeshop Amersfoort.