Fietsen bij Auke

Fietsen bij Auke, al sinds 2010 dé fietsenwinkel van IJburg, Amsterdam. Onze showroom is voorzien van een ruime selectie aan fietsen. Wij hebben elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes & kinderfietsen. Deze zijn van de merken Trek, Orbea, Cortina, Alpina, VSF Fahrrad Manufaktur en Surly. Welke fiets is voor jou geschikt? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste fiets. Kortom, voor ieder wat wils!

Fietsen bij Auke beschikt ook over een ruime selectie aan kleding en accessoires. Van regenkleding tot wielren outfit, en van fietspomp tot carbon schoenen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle benodigde extraatjes. In de kledingrekken hangt kleding van o.a: AGU, Endura en Susy. Ook hebben wij helmen en schoenen van o.a: Bontrager, Endura en Smith. In de showroom hebben wij ook een ruim aanbod aan wanna-haves voor op de fiets. Dus kom eens kijken wat wij in huis hebben!

Wil je tot betere prestaties komen? Beter je vermogen kwijt kunnen? Ervaar je misschien pijn op de fiets en wil je daarvan af? Of wil je misschien gewoon lekkerder op je fiets zitten? Wij bieden twee vormen van fitten aan, statisch en dynamisch. Met behulp van het Cyclefit meetsysteem meten we je op en middels geavanceerde software komen tot een goede afstelling van je racefiets of mountainbike. Dynamisch fitten gaat een stap verder. Met je fiets op een trainer gaan we samen op zoek naar de ideale afstelling. Op deze manier wordt er met jou als individuele atleet meer rekening gehouden.

In onze professionele werkplaats kan je terecht voor alle soorten reparaties. Van lekke band tot volledige onderhoudsbeurt, staan wij gereed om je te helpen. Wij repareren alle soorten fietsen, van kinderfiets tot elektrisch, en van stadsfiets tot racefiets. Voor grote reparaties is aan te raden een afspraak te maken met de werkplaats. Kleine reparaties voeren wij zo snel als mogelijk uit, en als je speciale wensen hebt is alles bespreekbaar. Wij staan voor je klaar!

Fietsen bij Auke is gevestigd aan de IJburglaan, op IJburg, Amsterdam. Wij hebben een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes & kinderfietsen. Bij Fietsen bij Auke wordt je professioneel & persoonlijk geholpen. Kom gerust eens langs in onze winkel!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact 

IJburglaan 1093

1087 EN Amsterdam

Tel: 020-2402111

of bekijk de website van fietsbijauke