Piet de Wit Fietsspecialist

Piet de Wit is een fietsspeciaalzaak in Wormer voor racefietsen, mountainbikes, gewone fietsen en e-bikes. Ons assortiment is zeer breed en zeer diep. Wij kiezen bewust voor een aantal uitstekende merken en nemen daarvan de brede productenlijn op.

Dat geldt ook voor ons assortiment fietskleding, sportvoeding en accessoires. Voor elke klant nemen wij de tijd om naar uw wensen te luisteren. Met onze technische deskundigheid en kennis van de markt geven we u vervolgens een persoonlijk advies. Het resultaat is dat u bij ons de zaak uit rijdt met de beste fiets voor uw fietsgebruik en binnen uw budget.

Topsegment

Ten aanzien van racefietsen, mountainbikes, hybrides en trekkingfietsen vindt u bij ons het topsegment voor veeleisende gebruikers. Echt het neusje van de zalm met frames van aluminium, carbon of titanium. Dat kunnen complete fietsen zijn of wij stellen in goed overleg met u de optimale fiets samen op basis van het door u gekozen frame, voorvork, onderdelen en wielset. Wij zijn al 100 jaar een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf, dus u kunt erop vertrouwen dat wij objectieve adviezen geven.

Specialist in speciaal

Piet de Wit wil graag trendsettend zijn. Wij nemen de nieuwste technieken op, beoordelen deze kritisch, testen het zelf en kunnen u met goede argumenten adviseren. Ook in onze marktbenadering zetten wij trends. Zo stond Piet de Wit als eerste fietsspecialist op de Miljonairsbeurs in de RAI van december 2011. Verbaasde blikken natuurlijk, maar ook waardering en stof tot nadenken. Dit evenement heette in 2012 de LXRY Fair en Piet de Wit was wederom aanwezig in de RAI van 7 tot en met 12 december 2012 (zie ons verslag op facebook). In december 2013 zijn wij voor de derde keer aanwezig geweest met de presentatie van een aantal topmerken! Gezien het succes van de voorgaande jaren zijn wij ook in december 2014 weer aanwezig geweest. Ook nu kunnen we weer terugkijken op succesvolle LXRY-Fair dagen.

Hofleverancier 

Piet de Wit – Tweewielers B.V. mag zich Hofleverancier noemen. Deze beschikking is op 10 juli 2014 uitgereikt door de burgemeester de heer P.C. Tange. Het gaat om een hele bijzondere onderscheiding. De Koning kent namelijk twee soorten predicaten toe, te weten Koninklijk en Hofleverancier.Het predicaat Koninklijk is weggelegd voor de hele grote bedrijven. In Nederland zijn ongeveer 400 bedrijven die zich Hofleverancier mogen noemen. Hofleveranciers zijn vaak kleine of middelgrote familiebedrijven die goed bekend staan. In de regel levert men niet daadwerkelijk aan het hof, al is dat natuurlijk wel mogelijk. Andersom is het absoluut niet zo dat een bedrijf dat weleens aan het hof levert ook het predicaat Hofleverancier mag voeren. Ooit was een hofleverancier wel iemand die zaken deed met het hof. 

Contact

Dorpsstraat 27 

1531 HA Wormer

Tel: 075-6421232

Website