Stappenbelt Specialized Concept Store Apeldoorn

Stappenbelt Sportfietsen bestaat al sinds de Kerst van 1992, toen der tijd bekend onder de naam Bike and Adventure Shop Apeldoorn. Sinds het begin hebben Gert en Roelien altijd ingezet op de sportieve fietser en wedstrijdrijder. Snelle service en goede producten hebben altijd hoog in het vaandel gestaan. Na heel wat jaren verschillende merken gevoerd te hebben wordt in 2011 de omslag gemaakt naar Specialized Concept Store. Alle andere merken wijken hier voor Specialized. Naast de verkoop van fietsen heeft Stappenbelt een uitgebreide werkplaats. Hier wordt sinds 1992 vakkundig aan alle merken sportieve fietsen gesleuteld. Met de verbouwingen van afgelopen jaren is de winkel verdubbeld in m2. De gedroomde koffiehoek en werkplaats met plek voor vier monteurs is een droom die werkelijkheid is geworden.

Stappenbeld werkplaats - specialized dealer 

Missie en visie

Als bedrijf is Stappenbelt Specialized Concept Store Apeldoorn ervoor de fietsliefhebber, de wedstrijdrijder en de beginner. De winkel en het personeel ademt fietsen, een winkel waar je je thuis voelt. Gericht op uitstekende service voor, tijdens en na de aankoop van je fiets. Al sinds 1992 staan zij klaar voor iedere klant die de winkel binnenstapt.

Bij Stappenbelt willen ze één van de toonaangevende fietsenwinkels zijn in de regio én in het land. Met ons oog gericht op service richting de klant zowel in de winkel als in de werkplaats. Nieuwe ontwikkelingen zijn belangrijk in onze branche en daar blijven zij naar uit kijken.

Onderscheidend vermogen

Bij Stappenbelt streven er naar dat al onze medewerkers vanuit de praktijk de klant kunnen bedienen. Inleving is hierbij essentieel. Zij vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt in onze winkel en creëren graag een informele sfeer. Daarnaast zijn onze uitstekende service in de werkplaats en kennis op het gebied van dynamische metingen onderscheidend ten opzichte van andere fietsenwinkels.

Assortiment

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit Specialized, dat naast de fietsen ook kleding, schoenen, helmen, banden en andere accessoires aanbiedt. Verder hebben wij Oakley, Adidas, Shimano, Sram, Defeet, Supacaz, SKS, Cyclocadeau, WCup, Sportsbalm, Powerbar, Issi, Pedros, Speedplay, Look, BOOOM, Wahoo, Polar, Garmin, RockShox, Fox en Bovelo.

 

Winkelinformatie

Kanaal Noord 152
7322AC Apeldoorn
KVK: 08056240
BTW: 80.12.84.466B01

055-3671746
apeldoorn@stappenbelt.com

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          07:00 – 18:00
Woensdag      09:00 – 18:00
Donderdag    09:00 – 18:00
Vrijdag           09:00 – 21:00
Zaterdag        09:00 – 16:00
Zondag           gesloten