09-02-2018 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Sicilië: Het zout der aarde

Naarmate ik ouder word, merk ik dat een aantal voorwaarden steeds belangrijker wordt voor iedere nieuwe trip. Vroeger wilde ik alleen maar zo veel mogelijke varen, op zo vlak mogelijk water, met zoveel mogelijk topfreestylers om me heen. Daarom ging ik vaak naar Brazilië. Ik wilde een zo goed mogelijk kiteboarder worden. Het is niet zo dat deze motivatie weg is, maar ik waardeer het comfort van thuis steeds meer. De laatste jaren ben ik veel op het Italiaanse eiland Sardinië geweest met z’n hoge kwaliteit voedsel, warme zomerwinden, en easy going lifestyle. Dit jaar besloot ik mijn vriend en Cabrinha-teammaatje Alby Rondina op te zoeken bij zijn nieuwe kiteschool, in Sicilië.

Lees meer over deze spot op ons spotoverview


Dit artikel is afkomstig uit Access #3 2017. Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Volg ons dan ook op Facebook. Met een abonnement op Access ben je altijd op de hoogte van de vetste trips, de beste spots en de nieuwste gear!

 van