05-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Sidi Colored Socks: kleurrijk fietssokken assortiment

Dit wielerjaar ziet Sidi het bijzonder kleurrijk. Niet enkel bekijken ze het toekomstige fietsseizoen door een roze-, maar ook door een gele, groene of witte bril.

Hun reden daarvoor is een Sidi Colored Socks fietssokken collectie die ze in extreme kleuren uitbrengen. En bontgekleurd zijn ze met hun flashy fluo touch zeker en vast waardoor ze stuk voor stuk een frisse look aan elke voet toveren. Qua kwaliteit zijn de Sidi Colored Light Socks uit vooral Meryl Skinlife garen in verschillende breigoed steken samengesteld. In combinatie met Polyamide, Lycra en Elastico garen zijn ze zeer licht met een aangenaam draagcomfort. Door die specifieke garensamenstelling zijn ze onderaan het voetbed iets dikker en steviger gemaakt met bovenaan van de nodige verluchting voorzien.

De zwarte Sidi tekst en rood vortex logo met groen/wit/rode Italiaanse vlag kleuren maken de made in Italia Colored Socks compleet. Beschikbaar voor dames en heren in drie maatgroepen, 35/39, 40/43 en 44/46 aan de adviesverkoopprijs van 12,50 euro.

Meer Sidi Coloured Socks producten vind je hier.

 van