14-02-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Sidi SIXTY collectie voor 60-jarig jubileum

De Sidi SIXTY collectie. Een prachtig eerbetoon aan de afgelopen 60 glorieuze jaren die Sidi meegemaakt heeft!

De Sidy SIXTY is veel meer dan alleen een fietsschoen. Dat zie je meteen in één oogopslag! In feite is dit model een symbolische schoen die ontworpen is om de 60ste verjaardag van Sidi te vieren. Dino Signori en zijn bedrijf zullen dit heuglijke moment vieren in 2020.

De geschiedenis van het bedrijf bestaat uit hard werken, innovatieve oplossingen en vooral passie. Al deze elementen zorgen ervoor dat Sidi op een zoektocht gaat naar een voortdurende ontwikkeling en innovatie die leidt tot een reeks topschoenen. Belangrijker nog zijn de fantastische overwinningen die behaald zijn tijdens de meest prestigieuze wedstrijden wereldwijd. Gedurende de afgelopen 60 jaar hebben zij zichzelf gekroond tot referentiepunt in de wielerwereld.

60 jaar succes is niet alleen een opmerkelijke mijlpaal voor Sidi, het is ook een nieuw vertrekpunt voor verdere uitbreiding en verbetering. Het doel van Sidi is om producten met de hoogste kwaliteit op de markt te brengen. Het nieuwe Sidi SIXTY model is al met succes getest in wedstrijden door enkele kampioenen van de Sidi ploeg. Deze schoen is het eindresultaat van uitgebreid onderzoek en constante vooruitgang in het maken van schoenen die tegelijkertijd licht, resistent, comfortabel en goed presterend zijn. Voor meer informatie over de Sidi SIXTY collectie kun je terecht op de website van het merk.

 van