SIGMA SPORT en CST Sandd Bafang Mountainbike Racing Team samen richting de Olympische Spelen van Tokyo 2020

SIGMA SPORT wordt de officiële sponsor van het UCI Elite CST Sandd Bafang Mountainbike Racing Team richting de Olympische Spelen in Tokio 2020.

Bart Brentjens, Teamdirecteur CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team:

“In de afgelopen maanden hadden we verschillende besprekingen met SIGMA over onze nieuwe samenwerking. De toewijding, passie en precisie van Sigma is erg ‘aanraakbaar’ en levert veel positieve energie op. We kijken er naar uit om de komende jaren samen te werken en te groeien. De SIGMA GPS trainingscomputers zijn nauwkeurig, sterk, betrouwbaar en gemakkelijk! De SIGMA computers zijn de ‘zwarte dozen’ van onze rijders!

Wilco Zevenbergen, SIGMA SPORT:

„Wij kijken er naar uit in de komende jaren samen te werken met Team CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team. Het is een professioneel team met hoge ambities, welke aansluiten op die van ons: wij zoeken altijd naar de nieuwste innovaties en toepassingen. De expertise en de ervaringen, die het team ons bieden, zal de ontwikkeling van nieuwe GPS producten op verder ondersteunen. Uiteindelijk profiteren zowel recreatieve rijders als mountainbikers met hoge ambities van deze innovaties van het hoogste niveau.”

De Olympische Spelen in Tokyo worden gehouden van 24 juli tot 9 augustus. De sport Mountainbike staat op 27 & 28 juli op het programma.

Meer informatie over SIGMA SPORT

Meer informatie over CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team

 van