29-01-2019 - Nieuws, Wielrenblad

SIGMA SPORT ook in 2019 in UCI ProTour met Team Sunweb

De SIGMA SPORT ROX 12.0 GPS computers zijn ook in 2019 weer in de UCI ProTour te bewonderen op de nieuwe fietsen van Team Sunweb met o.a. de Nederlandse toppers en Giro-winnaar Tom Dumoulin, Wilco Kelderman, Sam Oomen, de Ierse topper Nicholas Roche en de Australische topsprinter Michael Matthews, als ook het damesteam van Team Sunweb met o.a. Coryn Rivera, Julia Soep, Floortje Mackaij en Janneke Ensing. Speciaal voor Team Sunweb is er een rode ROX 12.0 passend bij de nieuwe Team kleuren en de high tech Cervelo! 

Als officiële leverancier van GPS fietsnavigatiecomputers, werkt SIGMA SPORT samen met deze professionals voor de ontwikkeling van nieuwe productideeën en trainingsconcepten.

ROX 12.0

Een andere nieuwe feature is de remote (afstandsbediening), ofwel via bijv. de nieuwste Shimano Di2 shifters (en/of satelliet shifters) of via ‘third party’ remotes. Hiermee kun je de ROX 12.0 bedienen zonder de handen van het stuur te halen en bijv. bladeren door de displays, training starten/stoppen, handmatige ronde, of handmatige fasewissel bij een workout.

Naast het wegwielrennen, vertrouwen ook de mountainbike profs van het UCI Elite MTB CST SANDD Bafang Mountainbike Racing Team van Bart Brentjes, op de ROX 12.0 met Nederlandse en internationale toppers als Anne Tauber, David Nordermann (Nederlands Kampioen en 3de op WK 2018), Yana Belomoina (2 x Europees kampioen, 3 x World Cup overall winnaar, 4 x podium WK), Martins Blums en Sebastian Fini Carstens (Deense Kampioene) en E-mountainbiker Kjell van den Boogert. 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van SIGMA SPORTS.

 van