24-08-2022 - Nieuws

Silca lanceert de nieuwe GRAVELERO mini-pomp

Silca lanceert vandaag de nieuwe GRAVELERO mini-pomp, een kleine pomp die makkelijk in je zakken past of op je fiets frame bevestigd kan worden. De GRAVELERO heeft alle voordelen van Silca’s alom geprezen techniek en design.

De betrouwbaarheid van een pomp is een essentieel onderdeel van een avontuurlijke rit op de fiets. Op het gebied van de ontwikkeling van fietspompen staat Silca bekend om het gebruik van vooruitstrevende technologie en ontwerpen.

De GRAVELERO mini-pomp heeft hetzelfde formaat en bestaat uit dezelfde onderdelen als de Tattico pomp, die veel lovende recensies heeft ontvangen. De GRAVELERO heeft door het gebruik van nieuwe technologie 35% meer pompkracht. Het ontwerp is daarnaast specifiek aangepast voor het off-road gebruik, door een verbeterde afdichting om vuil en modder af te stoten en het schoonmaken te vergemakkelijken. Een omkeerbare spankop maakt de pomp geschikt voor zowel Schrader als Presta ventielen en de pomp is ontworpen voor zowel hoge- als lagedrukbanden.

Elke GRAVELERO Minipomp wordt geleverd met een bevestigingsbeugel voor op het frame zodat deze niet veel ruimte in beslag neemt op de fiets. De pomp is ook licht genoeg om mee te nemen in de zak van je fietsshirt.Gebruikers kunnen ook creatief aan de slag, want het de GRAVELERO kan worden gecustomized met een laser inscriptie of met een print. Het gladde oppervlak is het perfecte canvas om je pomp te voorzien van je eigen creatie. Voor meer informatie over de SILCA GRAVELERO Minipomp kun je terecht op de website van het merk.

 van