06-10-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Silca zet zich in tegen borstkanker

Oktober is borstkankermaand en voor elke Nastro Cuscino Hot Pink & Black die Silca verkoopt maken ze €5 over naar de Susan G. Komen stichting.

Silca wil meer doen dan alleen maar fietsers blij maken. Omdat oktober borstkankermaand is en 1 op de 7 vrouwen hiermee gediagnosticeerd wordt, wil Silca graag iets terug doen en dat kan deze maand dus heel eenvoudig. Bij aankoop van een Nastro Cuscino Hot Pink & Black stuurlint zorgt Silca ervoor dat er €5 overgemaakt wordt naar de Susan G. Komen stichting.

Over de Susan G. Komen stichting

Wat begon met 200 dollar en een schoenendoos vol met potentiële donornamen is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste non-profit fonds voor de strijd tegen borstkanker. Tot nu toe hebben ze meer dan 2,9 miljard dollar geïnvesteerd in baanbrekend onderzoek, maatschappelijke activiteiten, voorlichting en campagnes in meer dan 60 landen. Hun inspanningen hebben geholpen om het aantal sterfgevallen door borstkanker met 40 procent te verminderen tussen 1989-2016 en ze zullen niet stoppen totdat hun belofte is ingelost.


Help mee! Bij elke aankoop van Cuscino Black met Hot Pink Bar Tape of door direct te doneren aan de Susan G. Komen® stichting.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van