06-06-2013 - Snowboarden, Nieuws

Sinner lanceert nieuw online platform

Het Nederlandse sport & lifestyle merk Sinner heeft een compleet nieuw online platform gelanceerd.  Het platform bestaat enerzijds uit de Sinner World, het branding gedeelte met informatie over events en de Sinner teamriders. Daarnaast is er een geheel vernieuwde webshop, een zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke omgeving voor de online shopper van nu. Zowel de Sinner World als de webshop is volledig compatible met elk type smartphone en tablet en op elk formaat beeldscherm te bekijken.

Nieuws_sinner_image009

Het dna van SINNER komt tot leven met de nieuwe website. De site en shop kenmerken zich verder door een zeer overzichtelijke structuur. Ook is er een volledige integratie met de social media-kanalen van Sinner en de Sinner teamriders. Zo kun je als bezoeker altijd de laatste avonturen en ontwikkelingen rondom de teamriders checken. Met nieuwe website zet Sinner de eerste grote stap in het proces rondom de nieuwe positionering van het merk.

Nieuws_sinner_image011

Sinds 1996 staat Sinner voor vernieuwing, kwaliteit, prestatie en stijl. Eerst als een brillenmerk met sportbrillen. Vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal sport & lifestyle merk, verkrijgbaar in 24 landen wereldwijd.
De producten van Sinner worden in samenwerking met topatleten en onderscheidende artiesten ontwikkeld. Hierbij worden innovatieve technologieën en de laatste trends en stijlen in de producten door vertaald. Resulterend in een complete collectie waarmee je jezelf, zowel functioneel als modieus, tegen de elementen kunt beschermen.

Sinner gelooft dat iedereen op zijn of haar eigen manier een zondaar is. Wees jezelf en doe datgene waar je van houdt met passie. Volg je eigen weg en laat je door niemand tegenhouden!

Meer info check: www.sinner.eu

 van