20-10-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

SKI THE BUBBLE 2021

Het evenement SKI THE BUBBLE, wat vorig jaar helaas net niet door heeft kunnen gaan, zal de opening van het 2021/2022 winterseizoen zijn. Als fanatieke wintersporter wil je natuurlijk meemaken hoe het is wakker te worden op je eigen berg en dus in een privé skigebied te zijn waar je iedere dag zeker weet dat je een avontuur gaat beleven met bijna niemand om je heen.

Cloud9 Travel organiseren de meest unieke wintersportreizen over de hele wereld. Met al ruim 10 jaar ervaring in deze business kunnen ze hunzelf experts noemen op dit gebied. Ze zullen samen met MK Skiservice en Hohsaas Bergbahnen ervoor zorgen dat dit evenement een onvergetelijke ervaring zal zijn.

SKI THE BUBBLE van 9 t/m 12 december 2021, dit is voordat het officiële skiseizoen in Hohsaas begint, we zullen dus de eerste personen van het seizoen zijn die gebruik kunnen maken van de liften en de afdalingen. Dit is natuurlijk uniek. Iedereen zal verblijven in berghutten boven op de berg. Hierdoor zal er dus een echte BUBBLE boven op de berg gecreëerd worden, waar alles voor je geregeld is en je gedachten volledig gericht kunnen zijn op het skiën of boarden of de andere activiteiten. Je bent met +/- 100 fanatieke wintersporters en avonturiers op de berg. Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je niet te lang wacht met aanmelden. Moet je een ervaren freerider zijn? Nee. Ben je fit en kan je zonder moeite van een rode piste afdalen, dan is SKI THE BUBBLE wat voor jou.

SKI THE BUBBLE

Naast dat je gebruik kan maken van de privélift zullen er ook andere activiteiten georganiseerd worden zoals: Tourskiën (bij zonsopgang), en ski-/board testdag, Zwitserse kaasfondue en winterbarbecue, Wim Hof ademhalingstechnieken in een ijswak, wintersurvival skills, iglo of snowcaves bouwen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit alles wordt veilig begeleid door gidsen met de juiste certificeringen.

De prijs voor deze reis zal 1.240,- euro bedragen. Dit is all-inclusive (behalve de alcoholische versnaperingen en de heen- en terugreis) Dit is een unieke kans deel uit te maken van hét eerste privé skigebied in Europa.

SKI THE BUBBLE

Ben je geïnteresseerd, neem dan een kijkje op de website om zo een nog beter beeld te krijgen van SKI THE BUBBLE. https://cloud9travel.nl/ski-the-bubble-3-zwitserland-prive-skigebied/

Check hier ook de beelden van vorig jaar:

 van