05-01-2023 - Mountainbiken, Nieuws

ŠKODA Titan Desert Morocco

In 2006 werd een race geboren met als doel veel meer te zijn dan alleen een race. De eerste ambitie was om de geest van de Dakar over te brengen naar de wielerwereld. Gaandeweg creëerde het zijn eigen essentie, zijn eigen onmiskenbare identiteit en een onvergelijkbaar avontuur.

Een evenement dat is ontworpen voor mensen die iets meer willen zijn. Die niet tevreden zijn met één van de massa te zijn. Die in de uitgestrektheid van de woestijn op zoek zijn naar een uitdaging, een doel, een betekenis of een verlangen.

Titanen vullen hun leven met momenten, groot of klein, en veranderen ze in onuitwisbare herinneringen. Die momenten komen voort uit het 100% leven van hun leven, hun angsten onder ogen zien, zichzelf onder ogen zien en besluiten om er helemaal voor te gaan.

Rijden door de duinen, leven tussen de haima’s, onbaatzuchtig een metgezel helpen, de volgende klim trotseren, genieten van de afdaling, de finish halen, het fossiel opheffen, de zonsondergang delen en Marokko ontdekken.

Je kunt je nu inschrijven voor ŠKODA Titan Desert Morocco via de website!Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van