29-01-2018 - Mountainbiken, Nieuws

SKS BIKE MARATHON: 28 en 29 april 2018

Hij komt er weer aan, de voorjaarsklassieker door de beeldschone Sauerlandse streken. Met de nodige hoogtemeters en traditiegetrouw met veel Nederlandse liefhebbers. Elk jaar is de marathon in korte tijd volgeboekt, dus wie erbij wil zijn, schrijft het beste vanaf zondag 28 januari om 18.00 uur in.

Er zijn weer drie afstanden: 55, 100 en een fun-Marathon van 30 km. Inschrijving voor de SKS Bike Marathon gaat online via de website van de organisatie. Om alvast in de stemming te komen voor deze voorjaarsklassieker, kun je onderstaand videoverslag bekijken van het evenement. Zien we jullie daar aan de start?

Naast het houden van deze SKS Bike Marathon ontwerpt, construeert en produceert men high-end fietsaccessoires voor allroad, road en mountainbikes. Het assortiment omvat fietspompen, spatborden, reparatietools, kettingschermen, bidon- en smartphonehouders, bidons, bike liquids en bike bags. De producten zijn ‘Made in Germany’ en afgestemd op de meest veeleisende fietsers, voor onbezorgd fietsplezier. SKS Germany is wereldwijd actief en levert in Nederland direct aan een exclusief net van fietsvakdealers en shops.

 van