SKS Germany levert direct in de Benelux!

Met ‘Dealer Direct’ kunnen dealers in België en Luxemburg vanaf 1 juli 2019 rechtstreeks producten bestellen bij SKS Germany. Frederik Reichert, Exportmanager SKS Germany: “Dealer Direct is al eerder doorgevoerd in Duitsland, Oostenrijk en Nederland en dat leidde tot meer dan een verdubbeling van de omzet. Wij zullen direct starten met de opbouw van een sterk dealernet in België en Luxemburg. Deze dealers genieten een aantal aantrekkelijke voordelen die het zakendoen met ons zowel gemakkelijk als lucratief maken.”

SKS Germany

SKS Germany bevestigt met deze stap haar geloof in de kracht van het dealernetwerk. “Onze accessoires floreren bij het advies van de vakman. Het is aan ons om de dealers van onze innovatieve producten te overtuigen, van de Duitse kwaliteit met standaard vijf jaar fabrieksgarantie en van een sterke en soepele ondersteuning van onze buitendienst. Wij dringen dealers niets op maar bekijken de individuele situatie en stellen samen vast welke producten van SKS Germany mooi in het assortiment passen. Producten die niet verkocht worden, nemen we terug. Dat is de SKS-manier van zakendoen”, aldus Frederik Reichert.”

Contact

Geïnteresseerde dealers kunnen contact opnemen met de Belgische rayonmanager Vera Van den Broeck, via telefoon 00 32 478 78 70 78 of e-mail vera.vandenbroeck@sks-germany.com.

 

 van