11-01-2024 - Nieuws, Wielrenblad

SKS Germany met nieuw standconcept op Velofollies

Modern, opgeruimd, sfeervol en goed herkenbaar, dat typeert het nieuwe standconcept van SKS Germany dat voor het eerst op Velofollies 2024 te zien is. Het concept is samen met specialisten van Blomus ontwikkeld. Blomus is een zusterbedrijf van SKS Germany dat al decennialang exclusieve en hoogwaardige designaccessoires voor interieurs ontwikkelt. “Sfeer en de less is more-gedachte waren sterke drivers voor het concept”, aldus exportmanager Frederik Reichert. De stand is te zien in hal 3, standnummer 339B.

Op de stand staan de nieuwste producten van SKS Germany en originele fietsen van Team Alpecin-Deceuninck en MTB Team Bart Brentjens. Elke dag worden er onder de bezoekers twee RENNKOMPRESSORS limited edition Alpecin-Deceuninck verloot. Bovendien geldt er een aantrekkelijke beursaanbieding met € 40,- euro korting op een driedelige set EXPLORER EXP. bike packing tassen.

SKS Germany ontwerpt, construeert en produceert high-end fietsaccessoires voor allroad, road en mountainbikes. Het assortiment omvat hoogwaardige vloerpompen, minipompen, framepompen, demperpompen, innovatieve spatborden voor elke fiets met oplossingen voor alle formaten wielen en frames, compacte fietsgereedschappen, kettingkasten, bike bags, smartphone stuurhouders, bidon en bidonhouders, fietsverzorgingsproducten en sinds 2023 ook bagagedragers voor sportieve fietsen. De producten zijn ‘Made in Germany’ en afgestemd op de meest veeleisende fietsers, voor onbezorgd fietsplezier. De kwaliteit is gezekerd met een productgarantie van vijf jaar (twee jaar op elektronische producten).

Ook heeft SKS Germany een fiets-app ontwikkeld: de gratis SKS MYBIKE app. SKS Germany is wereldwijd actief en levert in de Benelux direct aan een exclusief net van ongeveer 2.300 fietsvakdealers en shops. In 2021 vierde SKS Germany haar 100-jarig bestaan. Voor meer informatie over het Duitse merk kun je terecht op de website.

 van