28-12-2018 - Mountainbiken, Nieuws

SKS Germany verlengt sponsorschap Team Bart Brentjens

SKS Germany heeft het sponsorschap van het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team van MTB-legende Bart Brentjens verlengd. Het team behoort nu al tot de top 3 UCI Mountainbike Teams van de wereld en wil naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

SKS Germany ondersteunt het team met veel verschillende eigen producten. Met diverse spatborden voor de trainingen en pompen en tools voor de mechaniekers. Ook de digitale AIRCHECKER bandendrukmeter wordt veel gebruikt om met de exacte bandendruk te rijden. Bart Brentjens: “Kwaliteit bepaalt succes, dat geldt ook voor onze materialen. Daar wil je geen enkele twijfel over hebben en dat geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Daarom benaderde ik SKS Germany begin 2018. We kwamen snel tot een akkoord.”

Ook Frederik Reichert, Exportmanager SKS Germany is blij met de sponsoring: “Echt cool dat wij door Bart Brentjens werden benaderd”, zegt Frederik Reichert, Exportmanager van SKS Germany. “Bart is natuurlijk wereldwijd een legende en hij haalt nu ook topresultaten met zijn team. We hoefden niet lang na te denken over een sponsoring en zijn snel rondgekomen. Onlangs hebben we onze sponsoring verlengd en uitgebreid, we willen graag het tijdspad naar de Spelen meemaken. Ook zien we graag dat de MTB-wereldtop onze producten actief gebruikt en horen graag hun ervaringen. Tot nu toe zijn die superpositief. Kortom, het is een eer om met hem samen te werken.”

SKS Germany sponsordeal 2

 van