30-09-2022 - Mountainbiken, Nieuws

SKS Germany wint Ondernemersprijs

SKS Germany ontving op 21 september jongstleden de Hochsauerland Business Prize. Directieleden Willo Blome en Michael Beste ontvingen deze prijs van districtsbestuurder Dr. Carl Schneider. Innovatie en zorg voor het klimaat werden specifiek benoemd. Maar ook de initiatieven van SKS Germany op gebied van opleidingen en arbeidsmarktgerichte activiteiten voor de regio.

Burgemeester Klaus-Rainer Willeke van Sundern, de vestigingsplaats van SKS Germany, sprak eveneens lovende woorden. “SKS Germany is al 101 jaar een vaste en identiteitsvormende factor in onze stad – en een professionele en vriendelijke ambassadeur van onze regio. Onze stad heeft het geluk zo’n innovatief, modern bedrijf in het hart van Sundern te hebben.” De Hochsauerland Business Prize wordt toegekend aan toekomstgerichte bedrijven in de regio.

Blij met de HSK Ondernemersprijs: SKS-directeuren Willo Blome (rechts) en Michael Beste (midden), met districtsbestuurder Dr. Carl Schneider.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van