SKS Germany RENNKOMPRESSOR NXT wint D&I Award

RENNKOMPRESSOR NXT wint internationale Design & Innovation Award 2024. Volgens de jury is de pomp volledig vernieuwd en bleef deze toch trouw aan de fundamenten van het succes van de oorspronkelijke RENNKOMPRESSOR, die al meer dan zestig jaar leverbaar is.

Ook de NXT is een onverwoestbare, krachtige high-performance 16 bar-pomp met beukenhouten handvat en de kenmerkende uitklapvoetjes, die transport gemakkelijk maken. De nieuwe pomp is voorzien van de verbeterde MULTI VALVE ventielkop MV EASY en is leverbaar met een uiterst nauwkeurig digitale manometer. Alle RENNKOMPRESSORS worden bij SKS Germany duurzaam geproduceerd in Duitsland en zijn altijd te repareren, met beschikbare vervangingsonderdelen.

De jury concludeerde: “De nieuwe RENNKOMPRESSOR NXT/ NXT DIGI werkt ongelooflijk goed en is uitgerust met inklapbare metalen voeten en een gemakkelijk afleesbare drukmeter. De solide metalen cilinder en beukenhouten handgreep zorgen voor een hoogwaardige gebruikerservaring. De pomp wordt vervaardigd volgens de hoogste duurzaamheidsnormen.”

Adviesprijzen vanaf 99,99 euro.

RENNKOMPRESSOR

Over de Award

De Design & Innovation Award is zowel een keurmerk als een benchmarkprestatie voor de best presterende producten in de fietsindustrie. Producten worden doortastend getest in de praktijk, met weloverwogen oordelen. Ook dit jaar hebben geselecteerde internationale journalisten, professionele testrijders en branche-experts meer dan 6.000 uur van hun tijd geïnvesteerd om deel te nemen aan het DI.A-proces.

Over SKS Germany

SKS Germany ontwerpt, construeert en produceert high-end fietsaccessoires voor allroad, road en mountainbikes. Het assortiment omvat hoogwaardige vloerpompen, minipompen, framepompen, demperpompen, innovatieve spatborden voor elke fiets met oplossingen voor alle formaten wielen en frames, compacte fietsgereedschappen, kettingkasten, bike bags, smartphone stuurhouders, bidon en bidonhouders, fietsverzorgingsproducten en sinds 2023 ook bagagedragers voor sportieve fietsen. De producten zijn ‘Made in Germany’ en afgestemd op de meest veeleisende fietsers, voor onbezorgd fietsplezier. De kwaliteit is gezekerd met een productgarantie van vijf jaar (twee jaar op elektronische producten). Ook heeft SKS Germany een fiets-app ontwikkeld: de gratis SKS MYBIKE app. SKS Germany is wereldwijd actief en levert in de Benelux direct aan een exclusief net van ongeveer 2.300 fietsvakdealers en shops. In 2021 vierde SKS Germany haar 100-jarig bestaan. Voor meer informatie klik hier.

Alle video’s van SKS Germany vindt u hier!

 van