04-09-2018 - Nieuws, Wielrenblad

SKS Servicestation bij jouw fietsvereniging?

Je hebt het vast wel eens een keer meegemaakt: onderweg een lekke band en je pompje werkt niet, zadel net even te laag of een klein beetje speling op het balhoofd en je tooltje ligt nog thuis… Goed nieuws, want met een SKS Servicestation ben je in deze gevallen zo weer op weg! Lijkt zo’n servicestation jou wel wat? laat ons dan weten waar jij een SKS Servicestation mist en maak kans op een gave prijs!

In Duitsland staan er al honderden en ook in Nederland groeit het aantal servicestations snel. Niet alleen bij fietsenwinkels maar ook bij populaire horecagelegenheden langs drukke fietsroutes staan steeds meer servicestations. De stations zijn uitgerust met een fietspomp en diverse gereedschappen om quick fixes aan je fiets uit te voeren. Je vindt in de  ‘hufterproof’ SKS servicestations bijvoorbeeld een SKS Airworx 10.0 bar vloerpomp met manometer en Multi-Valve ventielkop. Optioneel wordt het station dan ook nog voorzien van allerlei andere handige reparatietools aan staalkabels.

Onlangs werden er nog nieuwe SKS servicestations geplaatst in Breda, Bemelen en Maastricht. Ook de grotere toertochtorganisatoren in Zuid-Limburg, verenigd in Velo-t, plaatsten kort geleden een SKS Pompstation in Voeren, als een gebaar naar alle passerende fietsers. Check hieronder waar je de SKS servicestations terug kunt vinden, en laat ons vervolgens vooral weten op welke locatie nog een SKS Servicestation ontbreekt!

SKS servicestation in de buurt? 

Het SKS servicestation is al op veel plekken in binnen en buitenland te vinden langs fietsroutes, bij restaurants, campings, fietsdealers et cetera. Maar het is ook mogelijk een SKS Servicestation bij jouw fietsvereniging of  favoriete mountainbikeroutes te laten plaatsen! Vaak wordt dan gekozen voor een uitgebreide versie, met professionele fietspomp en diverse gereedschappen.

Specificaties

Wat kun je precies kunt verwachten bij de aanschaf van een SKS servicestation, is bovenal kwaliteit. Zo ontvang je een pomp met een duurzame behuizing een professionele, aangepaste SKS AIRWORX 10.0 vloerpomp met hoog geplaatste manometer van de Rennkompressor, Multi-Valve Head en speciaal houten handvat.
Hiernaast bevat het servicestation:

  • kruiskop schroevendraaier
  • torx schroevendraaier T25
  • verstelbare moersleutel 0-24
  • set inbussleutels 2-8 mm
  • tabel met aanbevolen bandenspanningen
  • bandenlichters
  • bevestigingskit (met 4 verankeringen M10, 80 mm)
  • ruimte op het station voor uw eigen naam of logo

Ook zijn er nog extra opties voor bij dit servicestation. Zo is er de mogelijkheid tot een uitgebreide set gereedschappen en de mogelijkheid tot een verankeringsplaat.

Winactie

Laat ons weten op welke locaties jij een SKS Servicestation zou willen zien, en je maakt kans op een SKS INJEX CONTROL minipomp met telescoopfunctie en drukmeter. Je kunt dat doen via de reacties onderaan dit artikel, met een Facebook-post of mail naar info@soulonline.nl.

Deze universele fietspomp van SKS is geschikt voor AV-, FV- en DV-ventielen. Omdat deze ventielaansluiting universeel te gebruiken is, is deze perfect voor zowel mountainbikers als wielrenners. De maximale luchtdruk die de pomp genereert is 10 bar. Met behulp van de drukmeter waarmee deze is uitgerust kunt u deze druk zeer accuraat aflezen. Verder is de buis van de fietspomp vervaardigd van staal, wat betekent dat deze duurzaam en zeer sterk is. Voor meer informatie over deze minipomp kun je terecht op de website van SKS Germany.

Alles onder controle onderweg: de INJEX CONTROL is de nieuwste pomp van SKS uit de succesvolle INJEX-familie. Op het uiteinde van de aluminium compressiebuis is hij voorzien van een kleine, ronde analoge manometer. De geïntegreerde EVA-pompkop past op alle ventielsoorten. Met de telescopische functie en de uitklapbare T-greep pompt de INJEX CONTROL gemakkelijk tot 10 Bar, mits ingesteld op de korte slag. Inclusief pomphouder.

Wil jij deze gave minipomp winnen, laat dan weten waar jij nog een SKS Servicestation mist. Dit kan via een reactie onderaan dit artikel, met een Facebook-post of mail naar info@soulonline.nl.

 van