04-09-2018 - Mountainbiken, Nieuws

SKS Servicestation bij jouw mountainbikeroute?

Je hebt het vast wel eens een keer meegemaakt: onderweg een lekke band en je pompje werkt niet, zadel net even te laag of een klein beetje speling op het balhoofd en je tooltje ligt nog thuis… Goed nieuws, want met een SKS Servicestations ben je in deze gevallen zo weer op weg! 

In Duitsland staan er al honderden en ook in Nederland groeit het aantal servicestations snel. Niet alleen bij fietsenwinkels maar ook bij populaire horecagelegenheden langs drukke fietsroutes staan steeds meer servicestations. De stations zijn uitgerust met een fietspomp en diverse gereedschappen om quick fixes aan je fiets uit te voeren. Je vindt in de  ‘hufterproof’ SKS servicestations bijvoorbeeld een SKS Airworx 10.0 bar vloerpomp met manometer en Multi-Valve ventielkop. Optioneel wordt het station dan ook nog voorzien van allerlei andere handige reparatietools aan staalkabels.

Onlangs werden er nog nieuwe SKS  servicestations geplaatst in Breda, Bemelen en Maastricht. Ook de grotere toertochtorganisatoren in Zuid-Limburg, verenigd in Velo-t, plaatsten kort geleden een SKS Pompstation in Voeren, als een gebaar naar alle passerende fietsers. Check hieronder waar je de SKS servicestations terug kunt vinden, en laat ons vervolgens vooral weten op welke locatie nog een SKS Servicestation ontbreekt!

SKS servicestation in de buurt? 

Het SKS servicestation is dus al op veel plekken in binnen en buitenland te vinden langs fietsroutes, bij restaurants, campings, fietsdealers et cetera. Maar het is ook mogelijk een SKS Servicestation bij jouw fietsvereniging of  favoriete mountainbikeroutes te laten plaatsen! Vaak wordt dan gekozen voor een uitgebreide versie, met professionele fietspomp en diverse gereedschappen. Laat ons weten waar jij een SKS Servicestation terug zou willen zien. Dit kun je doorgeven via onze Facebook-pagina, de reacties onderaan dit artikel, of per mail naar info@soulonline.nl!

Locaties SKS servicestation

 

 van