23-02-2022 - Mountainbiken, Nieuws

SKS spatborden

Asfalt, gravel of bosgrond, iedereen een droge kont

Betrouwbaar en variabel: de spatborden van SKS GERMANY maken elk type fiets geschikt voor alle weersomstandigheden. Ze scoren met intelligente techniek en slimme details, zoals reflectoren en geïntegreerde achterlichten.

Mountainbike

SKS Spatborden

Mountainbike

Crossen door de bossen of over wat ruiger terrein – daarvoor zijn MTB’s onmisbaar. Maar juist in die omstandigheden, en zeker op nattere dagen, zijn spatborden geen overbodige luxe. Op de online webshop van SKS vind je een grote voorraad aan MTB SKS spatborden, waardoor jij en je fiets beter beschermd zijn tegen opspattend water, modder en stof. Zo gaat je fiets ook langer mee.

SKS spatborden

S-Guard: ‘Klein maar fijn’. Dit kleine en superlichte SKS S-GUARD-spatbord beschermt je tegen modder en spetters. Gemaakt van zachte, maar robuuste kunststof. Past onder bijna elk zadel dankzij de speciale bevestiging. Het spatbord kan snel en eenvoudig zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Klik hier om meer informatie te krijgen over de S-Guard!

X-Blade: Het hoogwaardige X-BLADE twee-componenten MTB-spatbord biedt een optimale spatbescherming dankzij de verstelbare voorspoiler en de extra lange achterspoiler. De spoiler van zachtere kunststof dient daarbij als zijbescherming bij het op- en afstappen. Het SKS Dirtboard met Powerstraps kan door de eenvoudige Quick-Release-bevestiging op bijna elke zadelpen worden gemonteerd en kan dankzij de twee scharnierpunten optimaal aan een mountainbike worden aangepast. Klik hier om meer informatie te krijgen over X-Blade!

SKS Flapguard: Klein maar geweldig: dit superlichte FLAP GUARD-spatbord beschermt je tegen modder en spetters. Bovendien zorgt het kleine spatbord ervoor dat er geen vuil op je vorkafdichtingen komt. Het matzwarte ontwerp met glanzend SKS-logo onderstreept de strakke uitstraling. Klik hier voor meer informatie over de SKS Flapguard!

Nightblade: De beste bescherming met licht! Het NIGHTBLADE MTB-spatbord van hoogwaardige kunststof biedt dankzij de voorspoiler en de extra lange achterspoiler niet alleen een optimale bescherming tegen opspattend water. Het geïntegreerde achterlicht met StVZO-goedkeuring garandeert namelijk ook veiligheid in het wegverkeer. Het achterlicht met geïntegreerde accu is uitneembaar en kan via een USB-aansluiting eenvoudig weer worden opgeladen. Klik hier om meer informatie te krijgen over de Nightblade!

Shockblade: Geen zin in een vuil gezicht? Het SKS SHOCKBLADE-spatbord voor mountainbikes beschermt uitstekend tegen modder- en waterspetters. Het is gemaakt van hoogwaardige tweecomponentenkunststof en daarnaast extreem licht en toch onbreekbaar. De spoiler van zachtere kunststof beschermt je nog beter tegen spetters en dient als zijbescherming bij het op- en afstappen. Klik hier om meer informatie te krijgen over de Shockblade!

Mudrocker Rear: De beste oplossing voor weer en wind: Dit SKS-spatbord uit glasversterkt kunststof in een zwarte, matglanzende uitvoering sluit zo nauw op het achterwiel aan, zodat het frame en wiel één geheel lijken te vormen. Daarnaast stopt dit spatbord dankzij zijn lengte vuil en spatwater optimaal af. Nog een voordeel: De MUDROCKER REAR is ook geschikt voor fully bikes en mountainbikes met Vario-steunen. Je kunt hem met klittenbanden die met rubber zijn bekleed aan de staande achtervork bevestigen. De zachte, wigvormige steun in de bevestigingsarmen beschermt het frame, is draaibaar en kan in twee verschillende posities in hoogte worden versteld. Zo kun je de afstand tot de band perfect afstellen. Klik hier voor meer informatie over de Mudrocker Rear!

Mudrocker Front: Met het SKS MUDROCKER FRONT-spatbord van slagvaste, hoogwaardige kunststof houd je je focus op het parcours. En de modder uit je gezicht. Dit spatbord met lakvriendelijke, met rubber beklede klittenband of kabelbinders kan snel op de vorkbrug worden gemonteerd en net zo snel worden verwijderd. De MUDROCKER kan ook met een speciale adapter worden bevestigd als er een schroefdraad op de vorkbrug zit. Klik hier voor meer informatie over de Mudrocker Front!

Race

De SKS race spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbord stangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spat bescherming en geen extra onnodig gewicht op de fiets.

SKS spatborden

S-board: Het SKS S-BOARD-voorspatbord is niet alleen perfect voor racefietsen, maar ook voor veldrijfietsen, hybride fietsen en gravelbikes. Het spatbord is gemaakt van slagvaste, hoogwaardige kunststof en biedt de beste bescherming op natte en modderige wegen. Klik hier voor meer informatie over de S-board!

S-Guard: Klein maar fijn: Dit kleine en superlichte SKS S-GUARD-spatbord beschermt je tegen modder en spetters. Gemaakt van zachte, maar robuuste kunststof. Past onder bijna elk zadel dankzij de speciale bevestiging. Het spatbord kan snel en eenvoudig zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Klik hier voor meer informatie over de S-Guard.

Raceblade Pro XL: Deze Clip-On spatborden set voor racefietsen en cyclo crossers past op racebanden van 25 mm tot 32 breedte. De eenvoudige Quick-release bevestigings punten passen ook op de Aero vorken en ook bij schijfremmen. De spatborden hebben een optimale pasvorm door de verstelbare spatbord stangen. De superlichte, extra lange spoiler zorgt voor extra spat bescherming. Een plakfolie voor bescherming tegen krassen zit ook in de verpakking. * Compatibel met schijfremmen: let op het verloop van de remkabels. Klik hier voor meer informatie over de Raceblade Pro XL!

Raceblade Pro: Bescherming voor wielrenners Of je nu in de winter aan het trainen bent of gaat toeren tijdens een zomerse regenbui: het superlichte SKS RACEBLADE-spatbord van slagvaste, hoogwaardige kunststof met extra lange spoiler biedt een perfecte allround bescherming. Het tweedelige Quick Releasebevestigingssysteem kan niet alleen snel worden geïnstalleerd, maar past ook op Aero-vorken en -frames. Klik hier voor meer informatie over de Raceblade Pro!

Gravel

Ready to rock the gravel! Het SKS SPEEDROCKER-spatbord van slagvaste, hoogwaardige kunststof is speciaal ontwikkeld voor gravelbikes, cyclocrossers en racefietsen met schijfremmen. Een opvallend kenmerk is de dubbele spoilerfunctie op het voorspatbord, dat wordt bevestigd met antislip klittenbanden die met rubber bekleed zijn. Dankzij een telescopisch verlengingsprofiel zorgt ook het achterspatbord van de SPEEDROCKER voor een perfecte spatbescherming, stabiel bevestigd met sterke rubberen strips.

Speedrocker: Ready to rock the gravel! Het SKS SPEEDROCKER-spatbord van slagvaste, hoogwaardige kunststof is speciaal ontwikkeld voor gravelbikes, cyclocrossers en racefietsen met schijfremmen. Een opvallend kenmerk is de dubbele spoilerfunctie op het voorspatbord, dat wordt bevestigd met antislip klittenbanden die met rubber bekleed zijn. Dankzij een telescopisch verlengingsprofiel zorgt ook het achterspatbord van de SPEEDROCKER voor een perfecte spatbescherming, stabiel bevestigd met sterke rubberen strips. Klik hier voor meer informatie over de Speedrocker!

Voor meer informatie over deze spatborden klik hier om naar de website van SKS spatborden te gaan!


Deze spatborden staan in Up/Down #5 2021, oftewel de special Lets Ride Bikes. Een special waarin de werelden van Wielrenblad en Up/Down Magazine samen komen! Lets Ride Bikes 2021 is te bestellen in de Soulwebshop. Ook is het blad beschikbaar in de Soul Kiosk AppVoor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram! 

 van