12-12-2011 - Windsurfen, Nieuws

Slalom racer Jesper Orth tekent bij F2

Slalomracer Jesper Orth uit Australië  tekent bij F2 voor het volgende jaar.

“Allereerst wil ik RRD International en de Australische shop/importeur 2nd Wind bedanken voor al hun support de laatste 2 jaar. Ik kan RRD nog steeds aanraden vanwege het gebruiksgemak dat bij al hun boards terug lijkt te komen. Ik ben heel blij dat ik de handen heb mogen schudden met F2 Productmanager Daniel Aberli om te tekenen bij F2 voor het komende seizoen. Voordat ik tekende heb ik de F2 SX serie getest, om er zeker van te zijn dat de boards zijn wat ik nodig heb. Het duurde niet lang voordat ik doorhad dat de prestaties van de boards onwerkelijk zijn.”

Dit is wat F2 Productmanager Daniel Aberli erover te zeggen had:
“Jesper Orth is het perfecte nieuwe lid van de F2 familie. Het gaat niet alleen om zijn resultaten in de wedstrijden, maar ook om zijn kennis en passie voor de sport. Hij zal een van de belangrijkere personen in de Race en R&D teams zijn. Voor mij is het belangrijk om mensen om me heen te hebben die ik volledig kan vertrouwen en waarmee ik kan werken. Jesper voldoet daaraan en ik ben heel blij om hem welkom te mogen heten in het F2 team!

 

 van