07-04-2017 - Windsurfen, Nieuws

Slingshot hydrofoils

Slingshot breidt haar markt uit en maakt haar entree in het windsurfen met haar hydrofoil platform. Het wind- en watersport merk staat op het punt een volledige reeks windsurf specifieke foils, boards en componenten uit te brengen. 

Het entree op de windsurf markt is een natuurlijke evolutie en een terugkeer naar de roots voor Slingshot Sports. Oprichters Jeff en Tony Logosz startte in 1980 in de industrie als windsurfers, die hun eigen boards ontwierpen en ontwikkelde.

“Dit is een spannende terugkeer naar de sport waar we altijd al van hielden. Toen het kiteboarden in de jaren 90 opkwam zagen we de grote potentie van de sport en richtte we onze volledige aandacht op het kiteboarden. Maar nooit zijn wij onze roots vergeten. We zijn er zeker van dat het foilen een grote toekomst heeft in alle watersporten en speciaal het windsurfen.” Aldus Jeff Logosz.

De eerste lancering zal alleen bestaan uit complete windsurf foil sets beschikbaar in de voorverkoop. Zodra alle componenten in voorraad zijn, zullen klanten kunnen kiezen uit een complete set of een mix tussen vijf verschillende front wings, vijf fuselages, een aluminium mast in vier verschillende maten en een carbon mast in vijf verschillende maten.

Bekijk hier alvast de producten in actie.

Meer informatie over de Slingshot producten vind je hier.

 van