Slingshot lanceert de Dart Wing

De wing die de achterwaartse salto bracht! De allereerste, Speed, Power, Boosting wing, speciaal ontworpen voor speed runs, rocket airs en backflips. Als je al een bekwame winger bent en klaar bent om af te wijken van de eentonigheid van de wing die zijn ontworpen om te drijven, dan is de Dart je ticket naar nieuwe snelheidsrecords en grenzeloze hang-time. We vinden het nodig om mensen te waarschuwen, dit zou niet je eerste wing moeten zijn, het is lang niet zo braaf en stabiel als onze Slingwing V2. De DART zorgt voor een wilde rit, maar als je de vaardigheid en nauwkeurigheid hebt om je doel te raken … is er geen limiet aan hoe hoog of ver je de DART kunt gooien!

Dart V1 Wing

In een geheel eigen categorie zet de Slingshot Dart een nieuwe standaard in wings. Eindelijk, een machine met een harde laadsnelheid die in staat is tot raketvluchten en onbeperkte hangtijd. Duw de Dart en de Dart duwt meteen terug. Ontworpen om te ontsnappen aan de eentonigheid van vleugels met een laag vermogen die bedoeld zijn voor cruising deining, is The Dart een dier op zich. Snelheidsrecords worden ingesteld, hangtijd wordt geteld. Als je klaar bent met het afdrijven en je wilt je wing rechtstreeks naar de stratosfeer brengen, grenzen verleggen in elke dimensie … pak een Dart en stel je doelwit in.

Waarom je van de Dart zal houden

Je bent een winger die er veel uur in heeft gestoken, je klaar bent om naar het volgende niveau van tricks en rijden te gaan.

  • Bevestigingspunten harnaslijn: Mogelijk moet u inhaken om uw hartslag te verlagen
  • Zacht neopreen onder LE-handgreep: voorkomt knokkelwrijving tijdens het bewegen
  • Handgrepen vrij van ruwe naden: voor een soepele lange rit!

Ga naar de website van Slingshot voor meer informatie!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van