03-03-2021 - Kitesurfen, Nieuws

Slingshot Winter Kite Launch 2021

De Winter Kite Launch van 2021 is hier en Slingshot is verheugd om zijn nieuwste kite- en foil-surfproducten aan de wereld te presenteren.

De langverwachte RPX V1 de nieuwe maatstaf voor XTRA FREERIDE-performance!

“De RPX heeft een nieuw prestatieniveau ingeluid met een freeride kite. Alle veranderingen hebben deze nieuwe kite lichter en sneller gemaakt. Voor riders over de hele wereld betekent dit een betere return to the top of window tijdens de looping, een kleinere draaicirkel om te surfen en een bliksemsnelle reactiesnelheid voor foiling and everything else. ” Sam Light (teammanager)

 NEW – TWIN TIP BOARDS

Koppel de RPX met de lichtste twin-tip die Slingshot ooit heeft gemaakt, de FORMULA V1,voor het toppunt van high-performance kiteboarden.
Ook in deze release zijn de CRISIS V2 en de GLIDE V11.

COMPACT | STABLE | EFFICIENT

It’s HERE! De New Slingshot WING CRAFT V1 foil board line heeft een maat voor elke winger! Van de brede en stabiele 120L tot en met de micro 60L, elk bord is ontworpen om vooruitgang te stimuleren!

“Deze boards zijn wendbaar en verpompbaar, zelfs in de grotere maten. Ik heb zoveel successen gezien van beginners op de 120L en het is verbazingwekkend hoe snel ze doorgroeien naar de 90L. De meeste van onze teammensen weten nog steeds niet welke ze beter vinden, de 75L of 60L . De 60L is iets beter in de lucht, maar de 75L maakt landingen gemakkelijker.” Wyatt Miller (Brand Manager)

Meer lezen? Check alle nieuwe kite products hier!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van