13-01-2017 - Skiën, Nieuws

Sneeuw in de Alpen: ik ski, ik ski wat jij niet skiet

Eindelijk. Er valt sneeuw in de Alpen! Tijd om je Base Camp Duffel te pakken en die hellingen aan te vallen. Maar wat stop je nu in je duffel? Je wilt tenslotte wel goed voorbereid voor de dag komen op de piste. Laat staan dat je een jas en broek nodig hebt die je écht warm houden – hoe k… k… koud het ook gaat zijn of hoe h… h… hoog je ook komt. Een goede optie zijn de outfits van The North Face. 

The North Face

De Gatekeeper-jas – in een aparte editie voor mannen en vrouwen – beschermt je terwijl je de piste beklimt én afdaalt. Dat betekent een Heatseeker- voering om je warm te houden bij koude bergwind. En DryVent™-technologie die je droog houdt, ook als je lichaam het uiterste van je vraagt. De zoom in de kraag verstel je zelf. Je telefoon past perfect in de speciaal daarvoor gestikte zak. En de vele beschikbare kleuren zorgen er ook nog eens voor dat er altijd wel een kleurtje voor je bij zit.

[ hana-code-insert ] 'Gatekeeper' is not found

En met een jas alleen ben je er nog niet. The North Face heeft een bijpassende Gatekeeper-broek. Zowel qua beschikbare kleuren als op het vlak van beschermende en warmtevasthoudende eigenschappen vindt hij zijn gelijke in de Gatekeeper-jas. Oftewel: combineer ze en je hebt sowieso een topvakantie. Dus of je nu nat wordt van de sneeuw of van het transpireren; de Gatekeeper beschermt je tegen poeder, druppels en vlokken. De extra versteviging aan de binnenzijde van de pijpen beschermt ‘m bovendien tegen eventuele schade die ski’s en schoenen kunnen aanrichten. De stevige zakken zijn de beste plek voor je sleutels, kleingeld en snacks.

Prijs Gatekeeper-jas: 320 euro, voor de Gatekeeper-broek is dat 200 euro. Voor meer informatie bezoek je de website.

bannertje-animated

 van