11-10-2017 - Snowboarden, Nieuws

Snowboard Camp: Park Hill 2017

Het snowboardseizoen is inmiddels begonnen, tijd voor je eerste trip van het seizoen! Van 21 tot 29 oktober (herfstvakantie) zal het freestyle snowboardcamp Park Hill opnieuw plaatsvinden. Het Betterpark Hintertux op de Hintertuxer Gletscher ligt er dit jaar erg goed bij, ga mee op dit camp en zet de berg in de fik!

Voor de deelnemers van 8 tot en met 17 jaar is er een ‘Rookie Package’. Dit pakket is gericht op veel plezier maken, samen boarden en actieve begeleiding. Naast de dagelijkse schred sessies kan je genieten van een afwisselend off-snow (avond)programma met vele goodies. De begeleiding, freestyle coaching, het activiteitenprogramma, accommodatie, vervoer per touringcar (ook naar de gletsjer) 3 maaltijden per dag, een 6 daagse liftpas en een vette Park Hill sweater zijn inbegrepen bij het Rookie Package.
Omdat wij goed begrijpen dat een Rookie van 10 andere wensen en begeleiding nodig heeft dan een Rookie van 16 hebben wij een aantal leeftijdsgebonden richtlijnen opgesteld, om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke en veilige tijd kan hebben.
Park Hill werkt samen met diverse freestyle teams. De Rookies worden tijdens en na het boarden begeleidt door hun ‘eigen’ coach. Op de berg zullen zij ook freestyle training van deze coach krijgen.

Voor de deelnemers van 18 jaar en ouder is er een ‘Rider Package’. Met dit pakket kan je voor weinig een week de sneeuw in en genieten van de goede condities in het BetterPark en het Gasthof. De Riders hebben veel vrijheid en bepalen zelf waar zij aan deelnemen. De begeleiding, freestyle coaching, het activiteitenprogramma, eten, liftpas en vervoer per touringcar is dus NIET inbegrepen bij het Riders Package. Dit is wel allemaal optioneel bij te boeken.
Het ‘Rider Package’ is een basis pakket, gebaseerd op een verblijf in een appartement, 2 persoons kamer, of slaapzaal daarnaast heb je vele opties waaruit je kan kiezen.

Het Gasthof Zillertal, dat vele Nederlandse snowboarders al bezocht hebben, zal het hotel zijn voor de week.
The Gasthof is een bijzonder hotel, speciaal voor boarders! Met een eigen restaurant, een tuningsruimte om je board te waxen, een bootdroogruimte, gratis WiFi en de welbekende bar de ‘Riders Lounge’. Het Gasthof staat bekend om gezelligheid, betaalbare drankjes, en chille avonden. Daag je vrienden uit om een potje te poolen, ga Indoboarden, speel videogames of kijk een vette snowboardfilm. Er is altijd wat te doen!


Kijk voor meer info en boekingsmogelijkheden op de site van Park Hill.

 van