Abonneeservice & Contact

Hoe kan ik u helpen?

Om u sneller van dienst te zijn, hebben we de meeste wensen en vragen hieronder op een rij gezet. Wist u trouwens dat u als abonnee korting krijgt in onze Soulshop?

Ik wil abonnee worden.

Ik wil een abonnement cadeau geven aan iemand.

Ik wil een adres wijzigen of een overige wijziging doorgeven.

Ik wil een bezorgklacht doorgeven.

Ik wil een compliment geven.

Heeft u ook aanbiedingen voor trouwe abonnees?

 

Bekijk hier meer veel gestelde vragen;

-Wat is Taste Snowboard Magazine?

PROEF DE WITTE VRIJHEID De eerste snowboarderpioniers waren buitenbeentjes in een door strakke latten gedomineerde wereld. Vrije jongens en meiden met veelal rare afwijkende kleren, slordige kapsels, eigenhandig in elkaar geknutselde plankjes en een geheel eigen manier om de besneeuwde bergen af te rijden. Toegegeven, zo puur en rebels als toen is het allemaal allang niet meer. Tegenwoordig is er een enorme snowboardmarkt met verschillende branches, big money wedstrijden, stinkend rijke profi’s inclusief sterstatus, fanclub en groupies. Maar… het onderliggende gevoel van vrijheid in het snowboarden is voor de moderne snowboarders nog steeds de belangrijkste drijfveer voor de beoefening ervan. En datzelfde geldt ook voor het maken van Taste snowboard magazine Door middel van rauwe roadstories, de leukste evenement & spotverslagen, eerlijke interviews, scherpe materiaalreviews en gave beelden hopen we dat de lezer af en toe steeds de pure smaak van het oorspronkelijke gevoel kan proeven. Leve de snowboardpioniers, leve de vrijheid, leve Taste.


REDACTIONELE FORMULE Met een zorgvuldig samengestelde mix van sport en lifestyle is Taste bestemd voor een breed snowboardpubliek, waarin zowel de beginner als wel de gevorderde snowboarder met informatieve en beschrijvende artikelen van zijn favoriete sport mag proeven. Met ondersteunend hoogwaardig en spectaculair beeldmateriaal uit zowel binnen-, als buitenland zullen de lezers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste materialen, veel praktische tips, de nieuwste trends, achtergronden en de te houden evenementen in binnen- en buitenland.

-Waar kan ik een abonnement afsluiten?

Taste snowboard magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op Taste. Klik hier als je een Taste abonnement als cadeau wil geven.

-Hoe betaal ik mijn abonnement?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service

-Hoe lang loopt mijn abonnement?

Het abonnement loopt tot wederopzegging.

-Stopt mijn abonnement automatisch?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het CADEAU-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

-Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog één magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

-Hoe vaak verschijnt Taste Snowboard Magazine?!

Taste snowboard magazine verschijnt 2 keer en komt in de volgende weken uit: Week 41 en 51.

-Wanneer wordt Taste Snowboard Magazine bezorgd?

Taste snowboard magazine komt in de volgende weken uit: Week 41 en 51. Je zult het eerstvolgende magazine wat uit komt automatisch op je deurmat ontvangen.

-Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Wie moet er dan opzeggen?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

-Waar kan ik de Taste los kopen?

Taste snowboard magazine kunt u bij ons online bestellen. Binnen een week na de release data ligt Taste snowboard magazine in de betere boekwinkels gedurende zo’n 6-10 weken.

-Ik woon in het buitenland, kan ik me dan ook abonneren?

Als je niet in Nederland of Belgie woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

-Hoe kan ik bij jullie adverteren?

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales manager; Lukas Mooij, lukas (at) soulonline.nl 0251-674911

-Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties gebruik maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via abonnementen@soulonline.nl of info@soulonline.nl. Dan helpen we je uiteraard graag verder! Natuurlijk kun je ook altijd even telefonisch tijdens kantoor uren contact opnemen met onze abonneeservice via 088-1102040. Ook zijn wij bereikbaar via de Facebook-pagina van Taste.