03-11-2014 - Snowboarden, Nieuws

Snowcountry.nl

Op 1 oktober 2008 ontkurkte Snowcountry de virtuele champagnefles en was Snowcountry.nl geboren. Al jaren liepen Dennis en Thijs rond met het idee een (free)ski- en board-webshop te beginnen. De reden? Veel van de gave producten die zij in de Alpen en op het internet tegenkwamen waren niet of nauwelijks verkrijgbaar in ons (helaas) platte landje. Regelmatig reden zij het halve land af of bestelden ze producten uit het buitenland met hoge verzendkosten of importheffingen tot gevolg! Zij willen hier met Snowcountry een einde aan maken voor hunzelf, maar zeker ook voor jullie.

Snowcountry richt zich op de gepassioneerde snowboarder met een voorliefde voor poeder, het park en hoge bergen ver weg van de pistes. Zij vinden het erg belangrijk om producten te leveren waar ze echt achter staan. Producten die ze zelf kennen uit het wereldje of, liever nog, zelf getest hebben. Zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Schermafbeelding 2014-11-03 om 10.09.14

Merken

ABS, Arbor, Anon, Bataleon,  Bonfire, Burton, Dakine, Electric, Flow, Jones Snowboards, K2, Lib Tech, Mons Royale, Poc, Roxy, Salomon en nog vele andere merken.

Levering

In het hoogseizoen (1 Okt t/m 31 Maart) versturen ze elke dag. Dit houdt in dat als je voor 16:00 besteld, je bestelling dezelfde dag verzonden wordt, mits de artikelen in voorraad zijn. Het pakket is in zo’n 95% van de gevallen de volgende dag bij je in huis. Normale pakketten sturen zij in Nederland en België met PostNL, grote pakketten met UPS.

 

 van