18-02-2015 - Snowboarden, Nieuws

Snowtrips meets Mountain Madness

Snowtrips bestaat 5 jaar! Ter gelegenheid hiervan gaan zij de samenwerking aan met Mountain Madness. Vol trots presenteren zij: “Snowtrips meets Mountain Madness”. Van 21 t/m 28 maart 2015 kun je zeven dagen lang genieten van de verse poeder en helemaal los gaan tijdens één van de vetste partyweken van het jaar!

Snowtrips meet Mountain Madness zal plaatsvinden in het plaatsje La Norma, een klein maar fijn gebied in de Franse Alpen. Het gebied is altijd verzekerd van sneeuw! Komt er niet voldoende verse poeder uit de lucht vallen dan staan er 121 sneeuwkanonnen klaar die het tekort aanvullen.

Over de feestjes in het gebied hoef je je absoluut geen zorgen te maken. De DJ crew SFFRMKRS is geboekt om de dikke tunes en party´s neer te zetten. Ook Olivier Boogie en Sjammie the Money zijn weer van de partij en alsof dat nog niet genoeg is komen de heren van Vage Gasten langs.

Bekijk hier alvast een preview van deze trip!

[vimeo id=”108371470″]

Heb jij nog wel zin in een vette trip zo aan het eind van de winter? Mountain Madness is goed bereikbaar via eigen vervoer (auto, trein, vliegtuig). Maar het is nog makkelijker om gebruik te maken van de Madness bus die je vanuit Nederland rechtstreeks naar het gebied brengt.

Voor slechts €379,- kun je aanwezig zijn bij dit te gekke evenement. In ruil hiervoor krijg je vervoer, verblijf, een liftpas en een eventpas.

Kijk voor meer informatie over deze reis op de website van Mountain Madness 2015 of op de website van Snowtrips.

 

tekst1

 van