25-04-2014 - Snowboarden, Nieuws

Soul Kiosk: nu te downloaden op je tablet of smartphone

Soul Kiosk is vanaf nu gratis te downloaden op je tablet of smartphone. Onze applicatie is terug te vinden in de Google Play Store of Apple App Store. Voor een beknopte handleiding en eventuele technische ondersteuning kun je terecht op onze ‘Support’ pagina

Ook dit jaar zullen we weer diverse magazines aanbieden die perfect aansluiten bij jouw wensen en beleving, zoals je van ons gewend bent. Daarnaast bieden we met ingang van volgend jaar ook nog eens een extra service voor al onze trouwe abonnees. Vanaf nu zullen alle nummers namelijk digitaal beschikbaar gesteld worden in onze eigen applicatie: Soul Kiosk. Deze applicatie is bovendien gratis te downloaden en te gebruiken op verschillende platformen en devices (iOs en Android).

Op deze manier bieden we een gratis mogelijkheid voor abonnees om al onze magazines op zowel tablets als smartphones te downloaden, zodat je jouw favoriete bladen op ieder gewenst moment bij de hand hebt. Dit is natuurlijk bijzonder handig, zo kan je bijvoorbeeld zelfs op reis het nieuwste magazine lezen!

Categorie3

Bladen2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis digitale magazines voor abonnees. 

Deze digitale magazines zullen gratis beschikbaar zijn voor al onze trouwe abonnees. Je huidige print abonnement zal simpelweg gekoppeld worden aan de applicatie, door gebruik te maken van een persoonlijk code. Met deze code heb je meteen toegang tot alle bladen waarop je geabonneerd bent en kun je Wielrenblad direct digitaal terug lezen. Deze code zal je per mail en brief toegestuurd worden. Mocht je jouw code kwijt zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze abonneeservice.

Dit betekent dat de gedrukte magazines gewoon op je deurmat zullen belanden, maar voortaan heb je dus een digitaal alternatief en kan je alles ook nog eens gerust in de applicatie lezen. Wanneer het nieuwste nummer verschenen is dan zullen deze overigens direct opgenomen worden in ons digitale assortiment. Ben je vergeten wanneer het nieuwe magazine verschijnt? Maak je geen zorgen, wij sturen een push-notificatie zodat je niks mist!

Code

De voordelen van Soul Kiosk

Voorheen was het al mogelijk om onze bladen digitaal te lezen en beheren door middel van de Tijdschrift.nl applicatie. Nu stellen we alle magazines dus ook nog eens digitaal beschikbaar in de Soul Kiosk, een centrale plek waar je voortaan alle magazines gemakkelijk terug kan vinden. Daarnaast zijn er ook nog vele andere voordelen voor abonnees.

  • Extra content: In de digtale magazines zullen wij extra interessante content voor de lezers toevoegen. Deze extra content valt bovendien meteen op door de symbolen die gebruikt worden om deze widgets aan te geven.

Soul Kiosk - Widgets

  • Extra foto’s: Bekijk extra foto’s bij de reisverslagen, testen en alle andere artikelen. Deze zijn nog niet gebruikt in het magazine en dus kan je nog meer inspirerend beeldmateriaal verwachten. Klik op de afbeeldingen widget om de galerij te openen, zodat je nog meer foto’s kan bekijken.

Soul Kiosk - Video 1 Soul Kiosk - Video 2

  • Extra video’s: Artikelen en advertenties krijgen een extra dimensie door het toevoegen van video’s. Er wordt gebruik gemaakt van geintegreerde video’s en Youtube filmpjes. Klik op de videowidget om een video af te spelen.

Lees Artikel 1 - Soul Kiosk Lees Artikel 2 - Soul Kiosk

  • Verschillende leesfuncties: Er zijn verschillende opties om de artikelen te lezen. Bekijk het artikel in de bestaande opmaak  door gebruik te maken van de zoom-functie. Ook kan je er voor kiezen om de artikelen in een wit kader te lezen, door op de tekst te klikken.

Daarnaast zijn er ook nog vele andere opties die je kunt ontdekken in de Soul Kiosk, bekijk hieronder alvast een kleine opsomming.

  • Interactieve advertenties: De advertenties in onze digitale magazines zullen voortaan voorzien worden van directe links naar de website of Facebook-pagina van het merk in kwestie. Daarnaast is het mogelijk om extra video- en foto content toe te voegen aan de magazines. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in een product van onze adverteerders dan zal het voortaan dus nog gemakkelijker zijn om meer informatie over dit product te verkrijgen.
  • Zoekfunctie: Het is voortaan mogelijk om te zoeken in de magazines, zo kan je direct de informatie terug vinden die jij op dat moment belangrijk vindt.
  • Delen van artikelen: Een interessant artikel kan je voortaan via verschillende social media kanalen aanraden aan je vrienden, zodat zij ook op de hoogte zijn van al onze interessante artikelen.
  • Interactieve colofon en inhoudsopgave: De inhoudsopgave van de digitale magazines is voortaan interactief van aard. Dit geldt overigens ook voor de colofon en natuurlijk brengt dit ook een aantal voordelen met zich mee. Zo kan je direct naar een interessant artikel doorklikken, kan je ons bereiken via de mail, bekijken waar ons hoofdkantoor gevestigd is en kan je bij problemen met de applicatie de help-pagina meteen raadplegen.
  • Klikbare links: In sommige artikelen wordt je verwezen naar websites voor meer relevante informatie, deze links zullen in de digitale magazines direct klikbaar zijn zodat je de website in kwestie gemakkelijk kan openen.
  • Favorieten: Je kan gebruik maken van bookmarks zodat interessante artikelen voortaan nog gemakkelijker terug te vinden zijn.

Interesse in andere magazines van SOUL? 

Zoals je ongetwijfeld al wist biedt Soul Media behalve Taste nog zes andere titels aan: Wielrenblad, Up/Down Mountainbike Magazine, 6|Surf, Access Kiteboard Magazine, Motion Windsurf Magazine en White Freeski Magazine. Om alle andere bladen eens met eigen ogen te bekijken hebben we de laatste uitgaven uit 2013 gratis beschikbaar gesteld in de Soul Kiosk. Zo kan je dus vrijblijvend kijken of de andere magazines jou ook aanspreken!

Uiteraard is het ook mogelijk om andere magazines te downloaden door middel van in-app aankopen. Zo kan je bijvoorbeeld een digitaal abonnement afsluiten op een magazine naar keuze. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om losse digitale nummers te bestellen, deze zullen direct leesbaar zijn na aankoop van een digitaal magazine.

Headertje

Gratis te downloaden

De Soul Kiosk is voor iedereen gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store, we hopen jullie dan ook zeker allemaal terug te zien in onze eigen digitale kiosk. We blijven Soul Kiosk alsmaar ontwikkelen, dus we ontvangen graag feedback op de app. Binnenkort zal er een enquete verschijnen, omdat we bijzonder benieuwd zijn naar jouw mening over de Soul Kiosk. Bovendien zijn we op deze manier in de gelegenheid om de digitale bladen nog beter aan te passen op jouw wensen en behoeften!

 van