SOUL Magazine #2 is nu verkrijgbaar

De aller nieuwste editie van SOUL Magazine is nu uit! Hét magazine voor de skiër, snowboarder, surfer, buitenmensen en buitenspelers. Degene die genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven. De grenzen tussen de sporten die ooit zo krampachtig bevochten werden, zijn allang vervaagd. Geen sneeuw, geen swell, geen probleem: ren die berg op, cross naar beneden, beklim die rots, zwem naar dat eiland, duik naar de bodem, pak de fiets, pak die kano, of doe helemaal niets.

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. Word je vóór 31 maart 2021 nog lid, dan ontvang je SOUL Magazine #2 alsnog in je brievenbus! De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

SOUL Magazine #1 2020 is voor iedereen die actief bezig wil zijn, die buiten wil spelen en genieten van de elementen. Man, vrouw van 16 jaar tot aan de kist: “You don’t stop playing because you grow old, you grow old because you stop playing.”

In deze SOUL van 2020 word je ondergedompeld in de elementen. Van de steilste bergtoppen tot de mooiste line-ups, van obscure uithoeken tot spots op een nachtje rijden. Met stevige roots in surf en snow biedt SOUL Magazine #1 van 2020 inspiratie voor avontuur en een grenzeloze lifestyle. Deze uitgave bevat mooie (reis)verhalen in woord en beeld, boeiende mensen, de nieuwste gear, techniek en motivatie. Hieronder geven we je alvast een klein voorproefje van wat je kan verwachten!

Irak – Adventure not War

Vanaf het platte dak van ons verblijf staren we naar de spitse bergen die de zuidelijke horizon domineren. Het terrein van sneeuw en rots ziet er complex uit en de steile couloirs lijken onbereikbaar. De enige mogelijke toegang tot de lonkende topgraat is via de westelijke flanken. Maar dit is de autonome regio van Koerdistan in het noord-oosten van Irak. En dit massief ligt precies op de grens met Iran… Daar waar nog vele landmijnen bedraven liggen.

Noorwegen – Splitboarden op de Lofoten

Het enige geluid dat de stilte doorbreekt is mijn eigen ademhaling. En het gekraak van de verse sneeuw onder mijn snowboard. Ik beweeg me gestaag voort en kijk om me heen. In het landschap bezaaid met bergen en fjorden staat één boom in volle glorie, helemaal geïsoleerd van de bewoonde wereld, omringd door sneeuw en steen. Zou deze boom net als wij de puurheid van de natuur opzoeken?

Rusland & Japan – Trans-Ski-Beria

Tom-Oliver Hedvall uit Zweden besloot niet langer te vliegen als hij wilde gaan skiën. Het alternatief? Met de trein en met de boot. De eindbestemming? Japan. Maar liefst 12.000 kilometer. En het klinkt cliché, maar de reis was belangrijker dan de bestemming. Al helemaal omdat Tom-Oliver en crew in dit geval het avontuur van hun leven hadden ergens in de middle of nowhere in Rusland.


Inhoud

12. Portugal – Keuzestress in de Algarve
20. Irak – Adventure not War
28. From Board to Board – Vernon Deck
38. Gear – Stuff we Like
50. Noorwegen – Splitboarden op de Lofoten
58. Mozambique – Het Bijna Paradijs
74. Heroes – Jérôme Tanon
82. Rusland & Japan – Trans-Ski-Beria
96. Schotland – Ongrijpbare Liefde
106. Gear – Stuff we Like
118. Utah – Making Memories
126. Holland – #Staycation
138. Chamonix – The Green Clean Up

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van