Soul Magazine #4 (Winter 22/23) is nu verkrijgbaar!

De allernieuwste editie van SOUL Magazine is nu uit! Hét magazine voor de skiër, snowboarder, surfer, buitenmensen en buitenspelers. Degene die genieten van vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven. De grenzen tussen de sporten die ooit zo krampachtig bevochten werden, zijn allang vervaagd. Geen sneeuw, geen swell, geen probleem: ren die berg op, cross naar beneden, beklim die rots, zwem naar dat eiland, duik naar de bodem, pak de fiets, pak die kano, of doe helemaal niets. Bestel Soul Magazine 2022 nu!


Spitsbergen –  ШПИЦБЕРГЕ

“Eind Februari kreeg ik een belletje van Nitro Snowboards of ik interesse had in een trip naar Pyramiden, een obscuur stadje op Spitsbergen. Nitro had een lokale connectie die verzekerde dat het iets compleet anders was dan wat je doorgaans in snowboardfilms ziet. Met steun van RedBull kwam het project van de grond en niet veel later zat ik in het vliegtuig richting het hoge noorden, ver voorbij de noordpoolcirkel.”


USA – Outer Banks 

Chris McClean neemt je tijdens zijn tiendaagse bike-X surftrip mee door de Outer Banks, het kwetsbare kustgebied van North Carolina. De opzet van de trip is simpel: van A naar B en onderweg stoppen om te surfen. Vier mensen die elkaar nog niet kennen op de fiets met surf en camp gear langs de Amerikaanse oostkust. Let’s go.


Noorwegen – Hallvard Kolltveit

Fotograaf en filmer Hallvard Kolltveit (32 jaar, Oslo) werkt voor uiteenlopende internationale klanten met een focus op actie en lifestyle film/fotografie. Hoewel hij inmiddels de wereld afstruint voor commerciële klussen is zijn grote passie, en de stepping stone in zijn carrière, het najagen van golven in arctische omstandigheden.


IJsland – Land van extremen

Liggend op mijn buik probeer ik te voorkomen dat mijn ski’s het dal in waaien. Met windvlagen van meer dan 100 kilometer per uur is één moment van onoplettendheid genoeg om definitief afscheid te nemen van je materiaal. IJsland is een land van extremen. Het land van vuur en ijs is er een van contrasten, schoonheid en tegenslag gaan hier doorgaans hand in hand.


Inhoudsopgave Soul

10. USA – Selfkirk Traverse
26. Côte d’Ivoir – Ivoorkust
38. Industry – POC
40. Gear – Stuff we like
50. Industry – Protest Sportswear
52. IJsland – Land van extremen
64. Noorwegen – Hallvard Kolltveit
80. Industry – Aphex
82. Griekenland – Elliniki Dimokratia
92. Industry – K2
94. Gear – Stuff we like
102. Industry – Sea to Summit
104. USA – Outer Banks
114. Spitsbergen – ШПИЦБЕРГЕ
132. Reisverhalen Oostenrijk

NU VERKRIJGBAAR IN DE WEBSHOP!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van