18-03-2011 - Surfen, Nieuws

Soul Surf Project Bali

Surfing For a Better Future.

Armte en vervuiling worden steeds grotere problemen op het Indonesische eiland, Bali. Het scholensysteem kan niet onderhouden worden waardoor honderden kinderen noodzakelijk hulp nodig hebben. De inwoners van het eiland worden niet op de hoogte gehouden over milieubewustzijn leven.

Om de kinderen te helpen vergeten van hun zorgen, het geven van een beter perspectief op de toekomst en het bewust maken van de milieurisico’s is de “Soul Surf Project Bali” opgericht.

Kansarme kinderen van weeshuizen leren surfen. Wanneer deze kinderen surfen zijn ze omringd met elementen van de natuur en leren ze deze schoonheid waarderen, maar ook de kwetsbaarheid van de oceaan. In georganiseerde lessen over het milieu verkrijgen de kinderen kennis en gedragen zij zich naar de milieuomgeving.

Surfen voor een betere toekomst en het beschermen van de schoonheid van de Godeneiland is waar de “Soul Surf Project Bali” om gaat.

Sinds begin 2011 ondersteund Kima Surfaris de “Soul Surf Project Bali” door middel van het organiseren van Charity Events.

Meer informatie op www.soulsurfprojectbali.com en www.kimasurf.com

 van