11-06-2019 - Kitesurfen, Nieuws

Soundwave Project – Cabrinha

Op 8 juni is  het de Wereld Oceanen dag. Een mooie dag voor Cabrinha om the Soundwave Project™ te introduceren. Een initiatief waarbij kunst en muziek samen werken om bewustwording en actie te creëren in het onderhouden van een gezond milieu in de  Oceaan. 

 

Om het 20e jaar van Cabrinha te vieren, introduceren zij 10 hand geverfde limited edition ukeleles. Ontworpen door Cabrinha’s creatieve wonder en artiestPatrick Dunne en Pete Cabrinha.

100% van de opbrengsten zal gedoneerd  aan Surfrider Foundation, The Luau and Legends of Surfing, en andere organisaties die zich bezighouden met hel welzijn van de oceaan.

Ben jij ook geïntereseerd in het aanschaffen van een van deze unieke ukeleles? Neem dan hier contact op met Cabrinha!

THE BACKSTORY

Een kijkje achter de schermen bij Cabrinha zal laten zien hoeveel kunst en muziek het merk beïnvloeden. In een interview over the Soundwave Project, vertelt Pete Cabrinha over de inspiratie en het proces van het creëren van deze uniek ukeleles. Lees het interview!

Voor meer Kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste Kiteboard magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Access!

 

 van