31-10-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

SPACE X PROLIMIT – Mercury Tie Dye Wetsuit

Deze maand ging het Space X team lekker kiten in de Noordzee. Waanzinnig hoge sprongen maken, coole tricks doen maar vooral plezier maken, daar staat deze groep om bekend.

De jongens van Space X dragen allemaal het nieuwe Mercury Tie Dye wetsuit. Dit wetsuit heeft de Thermal Rebound Technologie. Dankzij deze technologie kunnen ze extra lang van een sessie genieten zonder het koud te krijgen. Ze zijn gemakkelijk te herkennen in hun stijlvolle bijpassende pakken.

Thermal Rebound Technologie

De Mercury wetsuits zijn gemaakt voor extreme omstandigheden. De Mercury, Vapor en Oxygen wetsuits zijn voorzien van de Thermal Rebound technologie. Dit is een extra laag tussen het neopreen en Zodiac. De Thermal Rebound technologie gaat terug tot midden 1970. Destijds ontwikkelde NASA de thermische dekens voor hun missies in de ruimte. Hetzelfde principe is toegepast bij verschillende sportevenementen waar atleten in deze glimmende dekens worden gewikkeld. Deze technologie wordt nu gebruikt in onze wetsuits voor de bescherming tegen de kou.

4-lagen constructie in onze wetsuits:

  1. De buitenste laag zorgt voor een veerkrachtige bescherming.
  2. Super rekbare neopreenlaag zorgt voor isolatie en onbeperkte bewegingsvrijheid.
  3. Thermal Rebound houdt en reguleert de lichaamswarmte.
  4. Sneldrogende thermische fleece biedt comfort, versterkt door het Zodiac2plush thermal grid voor optimale warmte.

Klik hier als je meer informatie wilt over de Prolimit Mercury wetsuits.

Volg hier het Youtube kanaal van de Space X Kitesurfing Crew!

Space X Prolimit

Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van