Sparta d-RULE ENERGY: E-bike van het jaar 2022

De Sparta d-RULE ENERGY is 10 maart uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’. Deze urban e-bike scoorde hoge ogen bij de RAI jury: De verlichting springt meteen in het oog op het gebied van  innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling, prijs- en kwaliteitverhouding. De echte ‘urban x-factor’ gaf de doorslag. Sparta is dè pionier op het gebied van e-bikes in Nederland en is  leidend  op het gebied van e-innovaties. Sparta is voor de 3e keer door de RAI uitgeroepen als ‘E-bike van het jaar’: een prestatie om trots op te zijn!

Sparta

Het jury rapport: “De Sparta d-RULE ENERGY maakt de eerste indruk helemaal waar. De e-bike is robuust, stoer en onderscheidend en de aandacht voor details en veiligheid maakten indruk op de jury. De verlichting springt natuurlijk meteen in het oog. De LED-verlichting heet je welkom. De mooie afdekkap voor de accu en het fraai weggewerkte laadpoortje worden gewaardeerd. De rijervaring is al net zo goed! De mix van Bosch middenmotor, riem en Nexus versnellingsnaaf maakt het een fijne fiets om mee te rijden.”

Ben je op zoek een krachtige e-bike die je woon-werk rit net dat beetje extra power geeft? Met deze moderne e-bike voorzien van innovatieve verlichting mag jij gezien worden! Zowel de kabels als de accu zijn weggewerkt in het frame, wat deze e-bike een extra modern uiterlijk geeft. Trotseer de wegen terwijl jouw veiligheid voorop staat: met de nieuwe Sparta n:LIGHT verlichting val je goed op in het donker en ben jij trendsetter onder de commuters. De d-RULE ENERGY is standaard uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line Cruise motor, waarmee jij in no-time op je bestemming aankomt. Met de geïntegreerde SP-connect smartphonehouder heb je je telefoon altijd binnen handbereik.

Sparta

Innovatieve verlichting

Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstart sequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen!

Sparta

Over Sparta

Sparta is dè pionier in elektrische fietsen in Nederland en een leidend merk op het gebied van e-innovaties en is een merk van Accell Group N.V. Onder het merk wordt continu gewerkt aan technologie gedreven productontwikkeling en het aanboren van nieuwe doelgroepen en marktsegmenten voor e-bike gebruik. Met inzet van de nieuwste technologie is het e-bike assortiment van Sparta bijzonder aantrekkelijk voor de moderne woon-werk fietser.


Electrified is te bestellen in onze webshop. Zie hier de webshop. Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van