11-02-2022 - Snowboarden, Nieuws

Special release Worble x Gnu

Welkom bij Worble x Gnu, een speciale skate/snowboard crew uit Vermont. Forest Baily groeide op met skaten en snowboarden in Vermont en kwam in aanraking met de familie Mull en hun vrienden, ook bekend als The Worbles. Ze stonden bekend om het rippen van boards en het uiten van creativiteit op hun boards. Bailey bracht het skateboarden naar de sneeuw en werd een van werelds beste door skateboard beïnvloede snowboarders. Ook was hij een hele getalenteerde artiest. De Mull familie bracht hun hele Worble groep uit het westen samen en creëerden een aantal van de meest invloedrijke, adembenemende en glimlach opwekkende skatevideo’s aller tijden. The Worble’s unieke mix van skate-hammers, fysieke komedie, familie sfeer en algemene viering van het freestyle leven is vergelijkbaar met waar de droom van Gnu op gebaseerd is. Worble X Gnu werd opgericht en ze zijn tot op de dag van vandaag nog steeds actief. Hun motto heb plezier met vrienden, word gek, word raar en creëer staat centraal.

Worble x Gnu

Worble x Gnu op Bear Mountain

Forest en Peter Cerulo ontmoetten een groep Worblers voor een klassiek Bear Mountain weekend van freestylen. Ramp Man zorgde voor veel plezier. Met Ramp Man plus de Worble pro skaters Chris “Cookie” Colbourn en Steve Mull en de rest van de groep, Dave Mull, Eunice, Janthavy Norton, Stan was hier compleet. Tom Mull deed het camerawerk en de montage van de groovy baan. Dromen worden hier werkelijkheid met de Worble x Gnu.

Man Ramp

The Head Space Worble Editie

De Headspace Worble Editie van Forest Bailey bevat gloednieuwe Forest-kunst op een directional twin Headspace chassis, het eerste niet asymmetrische Head Space board. Worble x Gnu een bewezen straat-, park en ramp sloper the Worble Edition pakt elke freestyle mogelijkheid die je tegenkomt waar dan ook met de crew of thuis. De Magne-Traction edge control werkt veel beter dan elke andere edge control op de markt. Het snelgroeiende FSC gecertificeerde eco-kern laat meer bomen in de wereld achter om van af te vallen, een gesinterde eco-gesublimeerde basis is bestand tegen veel helmmutsen en de felrode top past geweldig bij werkkleding en snorren!

Bear Mountain Gnu
  • Forest X The Worble special limited edition headspace
  • Skate-geïnspireerde urban freestyle gericht op resort ATV
  • Verbazingwekkende Bailey-kunst ontmoet de Mulls en Man Ramp
Worble x Gnu
Worble x Gnu
Worble x Gnu

Riders: Forest Bailey – @forestbailey, Manramp – @manramp, Peter Cerulo – @0lurec , Chris Colbourn –
@coookie_doe, Dave Mull – @davermontmull, Steve Mull – @steevmull, Eunice Chang – @notcheetos,
Janthavy Norton – @janthavy, Stan Leveille @mysonstan

Worble x Gnu collab group photo at Bear Mountain


Foto’s: Tim Zimmerman @fotomaxizoomdweebie
Video edit door: Tom Dull @tom_dull
Tags: @gnusnowboards @w0rble @manramp @forestbailey

GNU: Youtube, website, Instagram


Voor meer snowboard nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van