Specialized opent eerste Turbo Test Center in Arnhem

Op donderdagavond 1 november heeft Specialized Europe B.V. de deuren van het eerste Turbo Test Center in Arnhem geopend. Het Turbo Test Center geeft consumenten de mogelijkheid om de Turbo fietsen van Specialized uitgebreid te testen en bewonderen. Wanneer de consument over wil gaan tot aankoop dan kan dat bij de retailers van Specialized, alsook in het Test Center.

Snel naar je werk, nog even die boodschap doen en daarna direct door naar de stad om met vrienden uiteten te gaan – we zijn voortdurend onderweg. De Turbo Vado en Turbo Como e-bikes zijn de perfecte wingman voor een druk schema. Alsook de veelzijdige Levo e-mountainbikes die schitterend gepresenteerd worden in het Test Center. Om nog meer consumenten kennis te laten maken met de bekroonde Turbo fietsen, opent Specialized in Arnhem dit Turbo Test Center.

Specialized

‘Wij zien sterke ontwikkelingen en kansen in de e-bike markt en willen samen met onze retailers de volgende stap zetten om onze leidende positie in het premium segment verder uit te bouwen. Het openen van het Turbo Test Center sluit perfect aan op onze toekomstvisie.’ Aldus Frank van Dulmen, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized.

Vanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center. Daarnaast is er een een toenemende populariteit op het gebied van e-bikes in de regio Arnhem-Nijmegen.

Specialized

Vanaf vrijdag 2 november opent Specialized de deuren voor de consument.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Specialized.

 van